Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Így látta Emery mester a City elleni vereséget!

A Premier League nyitányának nagy rangadóján az Arsenal teljesítménye elmaradt a várttól a Manchester City ellen. Unay Emery, a londoniak menedzsere szerint ennek egy fő oka van.

(Kép: as.com)

“Nem hittünk eléggé önmagunkban! Mintha nem bíztunk volna eléggé abban, hogy nyerhetünk!” – Kezdte értékelését a meccset követő sajtótájékoztatón az “ágyúsok” nyáron kinevezett új menedzsere.

“Az első félidőben úgy gondolom túl sokat hibáztunk, sokszor veszítettünk labdát. Magabiztosabban kell futballoznunk, és jobban megbecsülnünk a lehetőségeinket. A második félidőben feljavultunk, át is tudtuk törni a védelmi vonalaikat, ekkor azonban jött a második gól, amely mindent eldöntött.” – Folytatta Emery, aki kiemelte, hogy különösen tetszett neki, ahogy a szünet után csapata változtatni tudott.

“Új csapatunk van, fejlődnünk kell. Frusztráló a vereség, de úgy gondolom ez is egy olyan tapasztalat, amelyre építhetünk a továbbiakban. Nem feltétlen rossz, hogy a Manchester City ellen kezdtünk, hiszen egy nagyon, de nagyon kemény szezon vár mindenkire!” – Tette még hozzá a spanyol tréner.