Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma sztárját szerződtette a Marseille – hivatalos

Amiről már mi is beszámoltunk korábban sajtóhírként, az ma hivatalosan is megerősítést nyert. A francia élvonalban szereplő Marseille együttese a Romából erősített.

Nem sokkal ezelőtt az Olympique Marseille hivatalos csatornáin kommunikálta le a számukra nagyszerű hírt, hogy szerződtették Kevin Strootmant az AS Roma együttesétől. A 28 esztendős holland válogatottért 25 millió eurót fizetett a kikötővárosi klub, ami még tovább 4 millió euróval emelkedhet bizonyos feltételek teljesülése esetén. A labdarúgó egyébiránt 2023. júniusáig írt alá új klubjához, ahol együtt dolgozhat korább edzőjével, Rudi Garciával.

Az egyszeres holland bajnok és holland kupagyőztes játékos karrierjét a Sparta Rotterdam együttesénél kezdte. Később megfordult az Utrechtnél és a PSV-nél is, majd 2013 nyarán az olasz fővárosba szerződött. A római csapatnál – mikor épp nem bajlódott sérüléssel – rendre alapembernek számított. A „Farkasoknál” összesen 131 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 13 gólt és 20 gólpasszt szerzett.