Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiába szerződhet a Bayern középpályása – sajtóhír

A német BILD számolt be arról, hogy a Bayern München Franck Evina után, egy újabb fiatal tehetségétől válhat meg a téli átigazolási szezonban.

Shabani (balra) már a felnőttek között is bizonyíthatott. (kép: FOX Sports Asia)

A Bayern München szurkolói számára Meritan Shabani neve biztosan ismerősen hangzik. A 19 esztendős német U20-as válogatott támadó középpályás a bajorok második számú csapatát erősíti leginkább, de már a felnőttek között is bemutatkozott. A fiatal labdarúgó jelenleg Dohában tartózkodik az első kerettel, ahol a téli felkészülését végzi Niko Kovac együttese. Azonban lehet idő előtt távozni fog, ugyanis Hollandiából érdeklődnek iránta.

A BILD informátora, Christian Bald szerint Shabanit az Ajax környékezte meg. Az ifjú labdarúgókkal rendkívül jól bánó együttes képébe abszolút beleillene a játékos, hiszen az Ajax magját többnyire 19-22 esztendős ifjoncok alkotják, akikért Európa élcsapatai állnak sorban.

Hogy a Bayern végleg, vagy csak Evinához hasonlóan, kölcsönbe engedné el Shabanit, arról még egyelőre nincs információ. A középpályás piaci értékét a transfermarkt.de 350 ezer euróra becsüli, szerződése 2020. júniusáig szól a bajorokhoz.