Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: Falcao egy pontot megmentett a Monacónak!

A francia labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a gyengélkedő hercegségieknek ez az egy szerzett pont is fontos lehet a végelszámolásban…


Rennes – Monaco 2-2
(2-0)
Helyszín: Stade de la Route de Lorient (Rennes), Vezette: E. Wattellier
Gól: A. Hunou (3’, 9’) ill. Falcao (69’, 75’)

Rennes: Koubek – Traore, Da Silva, Mexer, Bensebani – Bourigeaud, Johansson (Gelin 80′), Camavinga (Ben Arfa 64’), Lea Siliki (Zeffane 76’) – Del Castillo, Hunou

Monaco: Sy – Sidibe, Jemerson, Badiashile, Ballo Toure – Silva (Naldo 63’), Aholou (Carlos Vinicius 46’), Martins, Golovin, Rony Lopes – Falcao (N’Doram 90′)

A találkozót egyértelműen a hazaiak kezdték jobban, és Hunou gyors duplájával már a 9. percben 2-0-ra vezettek. A vendégcsapat hiába tért észhez ezután és pörgették fel magukat, nem sikerült szépíteniük Falcaóéknak az első játékrészben.

A második félidőben mindent megtett a Monaco, hogy pontot-pontokat vigyenek el a Rennes-től, és ennek megfelelően sorra dolgozták ki a helyzeteket, aminek az eredménye a 69. percben lett meg, Falcao fejesével szépítettek. Hat minutummal később megszerzi csapata és saját maga második gólját a kolumbiai támadó, ezzel egalizál a vendég gárda. A mérkőzés hátralévő részében ment a győzelemért a Monaco, de nem sikerült a bravúr, így meg kell elégedniük az egy ponttal.

A Ligue 1 jelenlegi állása: