Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Hazard megszólalt a búcsúmeccse (?) után

Az Európa-liga-döntő megnyerése után a legtöbben azt találgatják, hogy vajon ez volt-e az utolsó meccs a Real Madrid csapatához igyekvő Eden Hazard számára a londoni “Kékeknél”, melyet immár a belga világsztár is megemlített…

Eden Hazard két góllal járult hozzá a Chelsea 2019-es Európa-liga-győzelméhez, így jó szájízzel hagyhatja maga mögött a Stamford Bridge-et, amennyiben valóban a távozás mellett teszi le a voksát. És hogy valóban az Arsenal elleni, bakui finálé volt-e a búcsú meccse a londoniak színeiben, arról így vélekedett:

“Tudtuk, hogy jó játékosok vagyunk és jó csapatot alkotunk együtt. A mai célom az volt, hogy megnyerjük a trófeát. Két héttel ezelőtt meghoztam egy fontos döntést… Azt hiszem, ez volt a chelsea-s búcsúmérkőzésem, de természetesen a futballban soha nem lehet biztosra menni. Az első félidőben mind a két csapat stresszesen futballozott a tét miatt, Olly gólja után azonban egy nagyszerű éjszaka kezdődött. Mi uraltuk a mérkőzést, nagyon örülök, hogy a magasba emelhetem a trófeát a srácokkal. Még nem tudom, hol folytatom, de pár nap múlva nyilvánosságra hozom.”