Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Messi elégedetlen Griezmannékkal

A Marca egy érdekes cikket közölt ma reggel a weboldalán. A spanyol lap szerint az FC Barcelona koronázatlan (?) királya, vagyis Lionel Messi állítólag nagyon elégedetlen több csapattársa teljesítményével is.

Mint ismert, Messi legfontosabb szárnysegédje, Luis Suárez még hosszú ideig a sérültlistát fogja „erősíteni”. Az uruguayi időleges pótlására érkezett Braithwaite egyelőre még csak keresi a helyét a topfutballban. Azonban az argentin zseninek nem is az új fiúval van gondja, hanem két nyári szerzeménnyel, illetve egy régi játszótárssal.

A Marca szerint Messi nem igazán van meggyőződve arról, hogy Antoine Griezmann vagy Frenkie de Jong beváltotta-e a hozzájuk fűzött reményeket. Mind a két játékos tavaly nyáron érkezett a Camp Nou-ba, ám a statisztikák is alátámasztják, hogy kezdhették volna jobban is barcelonai karrierjüket.

Állítólag Messi problémája az a kiöregedőben lévő Jordi Albával, hogy már sokkal kevesebb alkalommal száll be a támadásokba, jóval kevesebb gólpasszt ad a társainak, így tovább növelve a támadó alakzat terheit.