Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok szélsőt igazolna a Manchester United

Hiába fizettek érte még 2018-ban csillagászati összeget a Monaconak, csak epizodista peremembernek számít az Atlético Madridban Thomas Lemar. A 24 éves szélső persze még így is fényes jövő előtt áll.

Thomas Lemar tulajdonképpen már két évvel ezelőtt felért a pályafutása csúcsára. A Guadeloupe szigetén született játékos addigra már egyszer francia bajnokként a válogatottal is felért a csúcsra, az oroszországi világbajnokságon. Sőt, közben klubja és ő is megegyezett új munkaadójával, az Atlético Madriddal. A spanyol együttes pedig kereken 70 millió eurót fizetett ki érte.

Csakhogy Lemar egyelőre képtelen beverekedni magát az Atlético kezdőjébe. A tehetséges fiatal ugyan szinte minden meccsen pályára léphet, de általában csak csereként. Idén még sem gólja, sem gólpassza nincs még tizenhét bajnokin és hét Bajnokok Ligája találkozón.

A nem túl kívánatos statisztika ellenére a Manchester United mégis szemet vetett Lemarra. Állítólag a „Vörösök” még az idén kivásárolnák a francia támadót az Atlétivel 2023-ig érvényes szerződéséből. A mértékadónak tekinthető Transfermarkt.de szerint Lemar piaci értéke mostanra 30 millió euró környékére zuhant.