Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia középpályást nézett ki a Manchester United! – sajtóhír

Nem úgy alakult eddigi karrierje a Bayern Münchennél Corentin Tolissonak, ahogyan azt eltervezte. A játékosnak most a Manchester United dobhat mentőövet.

Tolisso 2017 nyarán szerződött a Bayern Münchenhez 41,5 millió euró fejében. Azóta több sérülés miatt is hosszabb időre a partvonalon túlra kényszerült, valamint igazán sosem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba. Így nem meglepő módon összesen csupán 68 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 14 gólt szerzett és 12 gólpasszt osztott ki.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Manchester United érdeklődik a világbajnok középpályás iránt, akit már olasz klubok is megkörnyékeztek. Az üzlet elsősorban Tolisso állapotától függhet. A már említett korábbi sérülések miatt szeretnék felmérni erőnlétét, hogy valóban megéri-e ajánlatot tenni érte.

A 25 esztendős játékos ebben az idényben 24 alkalommal öltötte magára a Bayern mezét. Ezeken a találkozókon háromszor talált a hálóba és ötször szolgálta ki társait. Jelenlegi szerződéséből még egy év van hátra. Piaci értékét 25,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.