Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: a Real Madrid támadója érkezhet – sajtóhír

Az olasz együttes fel van készülve arra, hogy jelenlegi csatára, Arkadiusz Milik távozhat a bajnokság befejeztét követően, Madridból pótolnák őt.


A Napoli a Real Madrid kispadját koptató Luka Jovicsra csapnának le az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) befejeztét követően a Marca értesülései szerint.

A szerb csatár hatalmas reményekkel érkezett a spanyol fővárosba, azonban nem jött ki neki a lépés semmilyen tekintetben, ennek következtében továbbállna, amelyet a Királyiak vezetőedzője, Zinedine Zidane nem ellenez, ugyanis a hírek szerint nincs szüksége rá. A képbe így kerülhet be a nápolyi alakulat, ahonnan valószínűleg távozni fog a klub első számú kilencese, Arkadiusz Milik, aki a Juventusban köthet ki.

Jovics az elmúlt nyáron igazolt a Real Madridhoz az Eintracht Frankfurt csapatától 60 millió euróért, azonban az idényben 26 tétmérkőzésen mindösszesen 799 perc jutott neki, 2 gólt és gólpasszt sikerült szereznie. Jelenlegi piaci értékét 32 millió euróra becsüli a német transfermarkt.de weblap szerint. A Habfehérek körülbelül 30-35 millió eurót kaphatnak a hétszeres szerb válogatott csatárért.