Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Messi önvizsgálatra szólított!

Lionel Messi az FC Barcelona szezonzáró bajnokija után rviden összegezte a csapat teljesítményét, de a klub körüli helyzetet is. 

A záró fordulóban újabb rekordot megdöntő hatszoros Aranylabdás klasszis szerint önkritikusnak kell lenniük az elveszített bajnoki cím miatt, de ugyanakkor tiszta fejjel kell dolgozniuk tovább.

“Amiket korábban kimondtunk, az már megtörtént. Most önvizsgálatot kell tartanunk, önkritikusnak lenni magunkkal szemben, majd keményen készülni a folytatásra.” – Kezdte Messi a Movistarnak adott nyilatkozatát.

“Nem volt különösen jó az idei szezonunk. Tudjuk, hogy sok mindet másképp kell csinálnunk a jövőben. Talán az Alavés elleni sikerrel mintha egy lépést tettünk volna előrefelé. A hozzáállásunkon, és az elkötelezettségünkön változtatnunk kellett, ezt úgy érzem, megtettük.” – Folytatta Messi.

“A Bajnokok Ligája folytatásáig kiszellőztethetjük a fejünket. Most nyugalomra és békességre lesz szükségünk, hogy a pályán megmutathassuk, valóban sikerült változtatnunk a dolgainkon!” – Tette még hozzá a Barca 10-ese.