Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Megérdemeljük a kritikákat!”

A Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája nyitány (18:55, Tv: Spíler 1) előtti sajtótájékoztatóján a blancók trénere nem kerülhette el, hogy csapata utóbbi időben nyújtott gyengébb teljesítményéről kérdezzék. A teljesség igénye nélkül, íme, a Zidane-nak feltett kérdések, majd az azokra érkező válaszok.

Mi a véleménye a mostani kritikákról?

„Amikor veszítesz, a kritikáknak mindig van létjogosultságuk. El kell fogadnunk őket! Rossz meccset játszottunk a Cádiz ellen, de máris itt a lehetőségünk, hogy változtassunk ezen. Tudjuk, hogy mi a dolgunk, egységesnek kell maradnunk, és harcolnunk azért, hogy sikerrel vegyük az előttünk álló akadályokat. Mindannyiunk célja ez!”

A Cádiz elleni vereségről…

„Vesztettünk három pontot, ez a valóság. Nem szeretnék már belebonyolódni a részletekbe. Vannak olyan meccsek, amikor semmi nem sikerül, és minden csapat életében vannak nehezebb napok is. Nem tudom, mi történik majd a szezon során, de megígérhetem, hogy jól szeretnénk végezni a feladatunkat, és szeretnénk, ha az emberek büszkék lehetnének ránk!”

Eden Hazardról, illetve Marcelo és Isco formahanyatlásáról…

„Hazard sérülése valamivel komolyabb annál, mint amire számítottunk. Maximálisan megbízom a csapat körül dolgozók munkájába, akik mindent megtesznek azért, hogy Eden mielőbb visszatérhessen (…) Marcelo és Isco esetében úgy hiszem ugyan az igaz, mint a csapat egészére: A kritikák csak megerősíthetnek. A játékosaim keményen dolgoznak azért, hogy változtassunk a helyzetünkön. Szerencsére három naponta mérkőzést játszunk, így van lehetőségünk a bizonyításra, amivel már szerdán szeretnénk is élni!”

0 %

summary