Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman már a bajnoki címről is elmélkedett!

Az FC Barcelona trénere, Ronald Koeman amellett, hogy elégedetten értékelte csapata Granada elleni győzelmét, a bajnoki versenyfutásra is kitért.

Úgy tűnik, a holland trénert is feldobta csapata hétvégi jó játéka, hiszen már – ha visszafogottan is – de a Barca bajnoki reményeiről is beszélt a meccset követő értékelésekor.

“Bajnokságot nyerni, nem egy játékoson múlik, sokkal inkább egy csapat mentalitásán. Ha mindenki jó állapotban lesz, egészséges is marad, harcban lehetünk a bajnoki címért.” – Kezdte gondolatmenetét Koeman.

“Nem lesz könnyű, hiszen jelentős a lemaradásunk a listavezetőhöz képest, de ha így játszunk, mint ahogyan a mögöttünk hagyott héten is tettük, akkor bizakodóak lehetünk, hiszen egyre nagyobb lesz az önbizalmunk.” – Folytatta a korábbi holland szövetségi kapitány, aki kitért még a láthatóan jó formájához visszatérő Lionel Messire.

“A Barcának szüksége van Leora és az ő hatékonyságára ahhoz, hogy harcolhassunk a bajnoki címért. Egyre jobb formában játszik, újra gólokat szerez, meccseket dönt el. Most már mindenki láthatja, hogy Leo igen is motivált.” – Így Koeman.