Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi Mourinhóról beszélt

Miután José Mourinhót kinevezték az AS Roma élére, számtalan véleményt olvashattunk az elmúlt napokban a portugál stratégáról, most az olasz fociban igencsak jártasnak tekinthető magyar válogatott szövetségi kapitány osztotta meg gondolatait a témában…

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a Tuttomercatoweb rádióadásában mondta el véleményét az AS Roma élére a közelmúltban kinevezett José Mourinho munkásságával kapcsolatosan:

“José Mourinho világhírű edző, még azok is ismerik a nevét, akik egyébként nem jártasak a futballban, a Roma ebből a szempontból mindenképpen jól jár vele. Bár az elmúlt években nem volt olyan sikeres, mint fénykorában, de nem is lehet mindig nyerni. Erre Jürgen Klopp és Josep Guardiola sem képes. Az, hogy a Romát irányítja, a piacon is segítheti a klubot, több játékos számára csábító lehet a személyisége.”

A 2010-ben az Interrel triplázó szakember érkezésével komoly játékosmozgásra van kilátás a “farkasoknál”, de számtalan felmerült pletyka közül egyelőre lehetetlen kiszűrni, hogy melyek realizálódhatnak majd a nyári átigazolási időszak folyamán.