Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: újabb lipcsei csillag csatlakozhat a nyáron!

Sosem volt szívbajos a Bayern München, ha a hazai riválisok keretének meggyengítésére volt lehetősége. A Bild információja szerint most éppen a RB Leipzig támadó-középpályását, Christopher Nkunkut nézték ki maguknak.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside via Getty Images)

A Bild szerint nagyon is komoly lehetőség van arra, hogy a Bayern München az előttünk álló nyáron ajánlatot tesz a 24 éves Nkunkuért. A lap arról értekezik, hogy a bajoroknak elsősorban akkor lehet szükségük a francia válogatottban éppen bemutatkozott játékosra, ha Serge Gnabry lelép a klubtól. Mint ismert, a német válogatott szélső egyelőre nem hosszabbította meg 2023-ban lejáró szerződését.

Nkunku lipcsei kontraktusa 2024-ig él, ebből kellene kivásárolnia a Bayernnek. Állítólag a Leipzig 75 millió euróra tartja a középpályás értékét.

A francia légiós a Münchenbe igazolásával követné korábbi edzőjét, Julian Nagelsmanntm illetve két játékostársát, Marcel Sabitzert és Dayot Upamecanot. Nkunku a mostani idényben huszonhét Bundesliga meccsen tizenöt gólt szerzett, illetve kiosztott tizenegy gólpasszt is.