Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2023: a téli átigazolási piac utolsó órái ÉLŐBEN!

A januári transzferablak leginkább költekező klubja az angol Chelsea volt, amely az idénybeli szenvedése ellenére eddig nagyon vonzó és jól fizető célklubnak számított. A mai hajrában megleshetjük, hogy mely topcsapatok és topligák tudnak még remek játékosokat igazolni végleg komoly pénzekért. Sőt, hírt adunk majd jelentős kölcsönszerződésekről, de még arról is, ha egy ismert játékos feltűnik egy-egy londoni, madridi vagy milánói repülőtéren. Cikkünk frissítéséhez nyomjon F5-öt, vagy kattintson IDE!

Téli piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Anglia
: 2023. január 1. – január 31. éjfélig

Spanyolország: 2023. január 2. – január 31. 23:00-ig
Olaszország: 2023. január 2. – január 31. 19:00-ig
Németország: 2023. január 1. – január 31. 18:00-ig
Franciaország: 2023. január 1. – január 31. éjfélig
Hollandia: 2023. január 1. – január 31. éjfélig
Portugália: 2023. január 1. – február 2. éjfélig
Törökország: 2023. január 1. – február 8. 19:00-ig
Magyarország: 2023. január 15.– február 14. éjfélig

Véget ért a deadline day, köszönjük az egész napos megtisztelő figyelmet. A következő órákban, napokban még előjöhetnek hivatalos transzferek. Várhatóan érkeznek olyan nagyobb hivatalos bejelentések is, mint Enzo Fernández a Chelsea-hez szerződött, vagy Marcel Sabitzer és Hakim Ziyech csapatváltását is csak a következő órákban hozzák nyilvánosságra a felek, ha végül sikerült nyélbe ütni az üzletet. Mindezekről természetesen beszámolunk Önöknek az átigazolási hírekben.

23:53 HIVATALOSA Tottenham hivatalosan is bejelentette azt, amit már sejteni lehetett, avagy leigazolták a Sporting CP spanyol védőjét, Pedro Porrót.

23:47 A francia média ténykényt kezeli, hogy Hakim Ziyech a Paris Saint-Germainhez kölcsönbe került vételi opciós joggal a Chelsea-től. A hivatalos bejelentés az üzlet létrejöttéről a következő órákban fog megtörténni.

23:38 Egybeeső sajtóhírek szerint Keylor Navas a Nottingham Forest játékosa lesz. Már átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon a Costa Rica-i hálóőr, valamint a papírmunka is kész. Hivatalos bejelentés a holnapi nap folyamán fog érkezni a felek részéről.

23:36 A Chelsea kifizeti a Benficának Enzo Fernández kivásárlási árát, ami 105 millió euró. Az orvosi vizsgálatot sikerrel vette az argentin középpályás, és a papírmunkák is készen vannak. Már csak a hivatalos bejelentés várat magára.

23:17 HIVATALOS A Sporting CP leigazolta a Barcelona perememberét, Héctor Bellerínt. A spanyol védő másodjára is elhagyta nevelőcsapatát.

23:11 HIVATALOS A PSV Eindhoven hivatalosan is bejelentette, hogy egykori saját nevelésű labdarúgóját, Patrick van Aanholtot kölcsönvette a Galatasaraytól.

23:03 HIVATALOS A Crystal Palace megszerezte az Arsenaltól kölcsönbe a szezon hátralévő részére Albert Sambi Lokongát.

23:01 HIVATALOS Az Atlético Madrid amellett, hogy elpasszolt egy védőt, igazolt is egyet a zárónapon. A Tottenhamtól sikerült megkaparintaniuk Matt Dohertyt ingyen, miután a Spurs felbontotta a szerződését az ír védőnek.

22:57 HIVATALOS A Bournemouth nem csak fiatal középhátvédet igazolt, hanem egy ifjú támadó középpályást is bejelentettek a mai nap folyamán a “cseresznyék”. A Sassuolótól vették kölcsön Hamed Traorét, akire 30 millió eurós opciós vételi joguk van a szezon végeztével.

22:54 David Ornstein értesülései szerint a PSG és a Chelsea között teljes az egyesség Hakim Ziyech kölcsönvételével kapcsolatban.

22:53 HIVATALOS Az Olympique Marseille klubrekordot jelentő 32 millió euróért leigazolta a Braga fiatal játékosát, Vitinhát.

22:50 Az Everton kétségbeesetten szeretne támadót igazolni, és a CalcioMercato értesülései szerint már az AC Milan játékosát, Olivier Giroud-t is megkörnyékezték egy remek ajánlattal, azonban a tapasztalt csatár is nemet mondott a liverpooliaknak.

22:45 HIVATALOS Az Atlético Madrid rutinos középhátvédje, Felipe, a Nottingham Forest csapatához igazolt. A brazil játékos 2024-ig írt alá a Premier League újoncával.

22:35 Az Everton újabb kosarat kapott a mai nap folyamán Michy Batshuayi után, ezúttal a Watford fürgeléptű támadóját, Ismaila Sarrt környékezték meg, de a “lódarazsak” élből elutasították a liverpooliak érdeklődését.

22:28 Angol sajtóhírek szerint a Chelsea és a Benfica között teljes az egyesség Enzo Fernández csapatváltásával kapcsolatban, a londoniaknak már csak az időt kell legyőzniük, avagy éjfélig végezni kell a papírmunkákkal, és regisztrálniuk kell az argentin világbajnokot.

22:25 Marcel Sabitzer ezekben a pillanatokban esik át a Manchester Unitednál a kötelező orvosi vizsgálatokon.

22:22 HIVATALOS – A katari Al Rayyan leigazolta a francia élvonalbeli Angers marokkói válogatott játékosát, Sofiane Boufalt.

22:10 HIVATALOS A Crystal Palace hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Stuttgart védekező szellemű középpályását, Naouirou Ahamadát.

22:02 A Stoke City szeretné kölcsönben megszerezni a Manchester Unitedtól Axel Tuanzebét, akire egyáltalán nem számít Erik ten Hag.

21:55 Angol sajtóinformációk szerint a Liverpool minden követ megmozgat annak érdekében, hogy még ma leigazolhassák a Borussia Dortmundtól Jude Bellinghamet.

21:50 A Sevilla peremembere, Adnan Januzaj a Basaksehirhez igazolhat az elkövetkezendő napokban. A török átigazolási piac február 8-ig nyitva van, így nem kell kapkodnia az isztambuli csapatnak.

21:32 HIVATALOS – A Bournemouth 24 millió euróért szerződtette a Dinamo Kijev 20 éves középhátvédjét, Ilya Zabarnyit, akit nagy tehetségként tartanak számon Ukrajnában.

21:09 HIVATALOS – Az Anderlecht holland középhátvédje, Wesley Hoedt, az angol másodosztályú Watfordnál folytatja pályafutását.

21:05 HIVATALOS – Amit már egésznap tudni lehetett, az végre hivatalos lett, avagy Jorginho az Arsenalhoz igazolt.

20:58 A Vörös Ördögök hamarosan bejelentik Marcel Sabitzert, ugyanis az osztrák játékos megérkezett Manchesterbe, és már csak egy kevés papírmunka van hátra.

20:56 A Tottenham hamarosan bejelentheti új jobbhátvédjét, a spanyol Pedro Porrót, akit a Sporting Lisszabontól igazolnak le az angolok.

20:55 Az Everton az utolsó órákban mindenképpen szeretne igazolni egy támadót. A hírek szerint a jelenleg szabadúszóként tengődő André Ayew lehet a befutó.

20:49 HIVATALOS A spanyol élvonal jelenlegi 16. helyezett csapata, a Celta Vigo megkaparintotta kölcsönben a Benfica csatárát, Haris Seferovicsot.

20:40 HIVATALOS A Borussia Dortmund támadója, Thorgan Hazard, a szezon hátralévő részét a PSV Eindhovennél tölti kölcsönben.

20:27 A Barcelona fiatal jobbhátvédet igazolhat az MLS-ből. A katalánok a Los Angeles Galaxy 21 éves játékosát, Júlian Araujót szemelték ki Fabrizio Romano értesülései szerint.

20:22 HIVATALOS – A Torino középpályása, Sasa Lukic, a Premier League-ben szereplő Fulham gárdájához igazolt. Az angolok 10 millió eurót utalnak át érte az olaszoknak.

20:17 HIVATALOS – A Real Betis kölcsönben megszerezte az idény végéig a Leicester City spanyol szélsőjét, Ayoze Pérezt.

20:00 Az olaszországi januári átigazolási piac lezárult.

19:50 HIVATALOS Az Olympique Lyon a brazil élvonalbeli Botafogo fiatal támadóját, Jeffinhót igazolta le, akiért 10 millió eurót fizettek a franciák.

19:43 Az Everton szerette volna leigazolni a Fenerbahce csatárát, Michy Batshuayit, de a belga labdarúgó elutasította a liverpooliak ajánlatát, mert jól érzi magát a török csapatnál.

19:41 A Leicester City támadója, Ayoze Pérez kölcsönbe kerülhet a Real Betishez a szezon végéig.

19:38 A Tottenham nélkülözött jobbhátvédje, Matt Doherty hamarosan bejelentésre kerül az Atlético Madrid csapatánál, miután aláírta a szerződését a Matracosokkal.

19:30 HIVATALOS – A Lazio kölcsönben megszerezte a Juventushoz a Frankfurttól éppen csak visszatérő balhátvédet, Luca Pellegrinit.

19:28 HIVATALOS – A Hellas Verona hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Celtic középpályását, Oliver Abildgaardot.

19:25 HIVATALOS – Gróf Dávid a görög élvonalba szerződött, a Levadiakos csapatánál folytatja pályafutását.

19:19 Fabrizio Romano értesülései szerint a Crystal Palace és az Arsenal között teljes a megegyezés Albert Sambi Lokonga kölcsönvételéről. A játékos hamarosan átesik az orvosi vizsgálatokon és aláírja kontraktusát.

19:10 A L’Equipe értesülései szerint az Inter ajánlatot tett a Bayern Münchennek a francia védőért, Benjamin Pavardért, de a bajorok elutasították az olaszok érdeklődését.

19:03 HIVATALOS – Az MTK Budapest hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy visszatér klubjukba Khaly Thiam. 

19:01 A Manchester United a Bayern Münchent követően Marcel Sabitzerrel is mindenben megegyezett szigetországi sajtóhíre szerint, így már csak az orvosi és az aláírás hiányzik a játékos részéről.

18:50 HIVATALOS – Az AS Roma hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönvette a Leeds United együttesétől Diego Llorentét, akire 18 milliós kötelező vásárlási opciója lesz a Farkasoknak.

18:41 A Borussia Dortmund létszámfelettivé vált játékosa, Thorgan Hazard a hírek szerint átesett a PSV eindhoven csapatánál az orvosi vizsgálatokon.

18:38 HIVATALOS – A Barcelonának sikerült regisztrálnia ifjú titánját, Gavit a felnőtt keretbe. A 18 éves középpályás a 6-os mezszámot kapta meg.

18:18 HIVATALOS – A Tottenham szélsőhátvédje, Djed Spence a Rennes együtteséhez került kölcsönbe a szezon hátralévő részére.

18:14 HIVATALOS – A Fulham és a West Bromwich mindenben megegyezett Nathaniel Chalobah átigazolásáról, utóbbi pedig már be is jelentette hivatalosan a transzfert, így a ködös Albionban folytatja pályafutását a Chelsea nevelésű középpályás.

18:13 HIVATALOS – A Rangers leigazolta a Standard Liege irányító középpályását, Nicolas Raskint.

18:11 HIVATALOS – A DVSC közös megegyezéssel szerződést bontott Gróf Dáviddal. A 33 éves hálóőr Görögországban folytatja pályafutását.

18:00 A németországi januári átigazolási piac lezárult.

17:59 A Leicester City és a Hertha mindenben megegyezett Jannik Vestergaard kölcsönvételéről, de a dán játékos elutasította a berliniek ajánlatát.

17:53 HIVATALOS – Az Aston Villánál egy játékos jött, egy pedig ment, ugyanis Traoré visszahívását követően rögvest bejelentették az Oroszlánok, hogy 20 éves középpályásuk, Aaron Ramsey a Middlesbrough gárdájához került kölcsönbe.

17:51 A nap egyik slágere, avagy a Marcel Sabitzer és a Manchester United közötti frigy megszületése egy lépéssel előrébb került, ugyanis az osztrák játékos repülőre szállt és úton van Mannchesterbe.

17:46 David Ornstein értesülései szerint a Benfica és a Chelsea mindenben megegyezett Enzo Fernández átigazolásával kapcsolatban, így már csak az orvosi van hátra a hivatalos bejelentésig.

17:44 HIVATALOS – Az Aston Villa visszahívta a Basaksehirnél kölcsönben lévő játékosát, Bertrand Traorét, mert Unai Emery-nek szüksége van rá.

17:40 Héctor Bellerín megérkezett Lisszabonba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a Sporting csapatával.

17:38 HIVATALOS – Budu Zivzivadze a német másodosztályban szereplő Karlsruher csapatához szerződött.

17:25 Több francia és angol forrás is arról ír, hogy Hakim Ziyech átesett a Paris Saint-Germain orvosi vizsgálatain és hamarosan aláírhatja szerződését a Ligue 1 éllovasával.

17:00 A Premier League sereghajtója, a Southampton a Genk nigériai csatárát, Paul Onuachut hamarosan hivatalosan is bejelentheti. A Szentek 18 millió eurót utalnak majd át a belgáknak a támadóért.

16:53 A Nottingham Forest hamarosan bejelentheti a háromszoros Bajnokok Ligája győztes kapust, Keylor Navast.

16:49 A Sky Sports úgy tudja, hogy Enzo Fernández hamarosan átesik Lisszabonban a Chelsea orvosi vizsgálatain, ugyanis egyre közelebb a két fél között az egyesség az átigazolás minden részletét illetően.

16:33 Amennyiben nem sikerül leigazolnia a Manchester Unired csapatának Marcel Sabitzert, úgy a Bayern München másik középpályása, Ryan Gravenberch érkezhet helyette jó eséllyel.

16:28 Az átigazolásokban bennfentes David Ornstein úgy értesült, hogy a korábbi napokban felröppent hírek nem igazak, amelyek szerint Conor Gallagher elhagyná a Chelsea-t januárban, és biztos, hogy marad a Kékeknél a középpályás.

16:21 A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea és a Benfica folyamatosan tárgyalnak egymással, azonban messze még az áttörés a transzfert illetően, mert a Chelsea hosszútávon több részletbe fizetné ki az argentin világbajnok vételárát, míg a Benfica minél hamarabb szeretné megkapni a pénzt.

16:16 A mindig nagyon jól értesült Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Lyon nagyon szeretné szerződtetni a Chelsea középpályását, Tiemoué Bakayokót, aki jelenleg az AC Milannál szerepel kölcsönben, de egyetlen perc lehetőséget sem kapott a jelenleg futó szezonban, így távozna.

16:10 A Pep Guardiola kezei alatt keveset játszó Kalvin Phillips egybeeső szigetországi sajtóhírek szerint kölcsönbe kerülhet a szezon hátralévő részére. A következő állomáshelye az Everton vagy a West Ham lehet, de felmerült korábbi csapata, a Leeds United is.

16:04 HIVATALOS – A francia bajnokságban szereplő Nice hivatalosan is bejelentette Terem Moffi szerződtetését. A nigériai csatárért több, mint 22 millió eurót fizettek a nizzaiak. 

16:01 A Chelsea a korábbi hírek szerint érdeklődött Marcel Sabitzer iránt, de ezt késő délután több külföldi megbízható forrás is megcáfolta.

16:00 Váratlan fordulat Szalai Attila ügyében, jelen pillanatban úgy fest, hogy nem fog távozni a Fenerbahce csapatától, hanem megújítja szerződését a törökökkel. 

15:55 Már csak Sambi Lokongának kéne elfogadnia a Palace ajánlatát, és nyárig kölcsönben elhagyja az Ágyúsokat!

15:46 Youri Tielemans (Leicester City) korábban az Arsenallal szemezett, de még ma a Manchester United is lecsaphat rá.

15:40 Kicsit lemaradtunk róla, de a korábbi spanyol válogatott Isco majdnem Schäfer András csapattársa lett. Aztán az Union Berlin meggondolta magát. Pedig az ötszörös BL-győztes karmester már átesett az orvosi vizsgálaton.

15:27 A Bournemouth visszakozik! Nem azért mert nem szeretnék, hanem csak egyszerűen nem fér már bele a pénzügyi keretükbe Nicoló Zaniolo leigazolása. Az olasz fenegyerek a végén marad Rómában.

15:14 A Sky szerint a korábbi lipcsei Marcel Sabitzernek (Bayern München) bűzlik a Chelsea nagy-ngy költekezése, és biztonsági okból inkább a Manchester Unitedet választja.

15:01 Már fotózzák a nap igazolását Londonban!

14:58 Részletek Eriksen állapotáról! ITT!

14:49 Jegyezzük meg ezt a nevet: Terem Moffi. A nigériai válogatott csatárt most vette kölcsön a Nice a Lorient-tól. Szinte biztos, hogy nyáron végleg át is költöztetik Nizzába.

14:38 Íme cikkünk a Bayern München januári sztárigazolásáról!

14:34 A Torino szerb válogatott középpályása, Sasa Lukic mindjárt aláír a bravúrosan szereplő PL-újonc Fulhamhez.

14:27 Szinte csak percek kérdése az Európa-bajnok Jorginho bejelentése az Emirates-ben!

14:15 A Man. City megfegyelmezte Bernardo Silvát. Állítólag a portugál máris hisztibe kezdett volna, hogy elengedjék még ma a Barcelonához. A válasz szerint nyáron nyugodtan megteheti.

14:10 A Plettigoal szerint a Bayern Münchentől érkezik az Eriksen-pótlék Manchesterbe: Marcel Sabitzet. Az osztrák válogatott középpályásért természetesen azonnal bejelentkezett a Chelsea is.

13:57 Pánikol a Manchester United! A Sky Sports szerint még ma szerezni akarnak egy támadó-középpályást Eriksen pótlására.

13:50 Az Inter 20 millió eurót követel Skriniarért, de a szlovák kedvencért csak 10 milliót hajlandó fizetni a PSG.

13:37 Állítólag a Manchester Citynél már most Ilka Gündogan és Bernardo Silva utódlásán dolgoznak, akik legkésőbb a nyáron lelépnek az Etihadból.

13:26 Honlapunk is megünnepelte Thauvin európai visszatérését

13:25 HOPPÁ! Bajban a ma még eddig csendes Manchester United. A klub bejelentette, hogy bokasérülés miatt minimum áprilisig kényszerpihenőn lesz egyik legjobbjuk, Christian Eriksen.

13:15 Xavi (FC Barcelona) szerint igenis van szükségük új játékosra Bellerín helyére a keretben, és Sofyan Amrabat egy nagyon jó játékos. Eközben a PSG edzője, Galtier megerősíti a tárgyalásokat Ziyech-sel kapcsolatban, de nem akar többet a Chelsea játékosairől nyilatkozni.

13:06 Ben Pavard szívesen lelépett volna az FC Barcelonától, de a Bayern München még konkrét és jó összegről szóló ajánlat mellett sem szerette volna egy-két nap alatt elkapkodni a transzfert. Folytatás nyáron!

12:46 HIVATALOS – A korábbi válogatott Philipp Max az PSV Eindhoventől érkezik vissza hazájába, Németországba. Az Eintracht Frankfurt vette kölcsön a 29 éves balhátvédet.

12:38 HIVATALOS – A világbajnok Florian Thauvin az Udinese játékosa lett.

12:25 Itt a vége! Joao Cancelot már promófotózzák a Bayern München kedvéért!

12:22 A Crystal Palace szeretné kölcsönvenni Albert Sambi Lokongát az Arsenaltól.

12:11 Így passzolta el az Arsenal a brazil Marquinhos-t

12:09 Végre edzője is lesz a “börtönválogatottnak”: Victor Piturca egy picurkát lefogták.

12:00 HIVATALOS – A Spurs egy tehetséget nyúlt le a Chelsea-től

11:50 Diego Llorente elfogadta az AS Roma ajánlatát, most csak kölcsönbe, nyártól végleg, 18 millió euróért érkezhet az olaszokhoz a Leeds-től.

11:40 Ez is hivatalos

11:36 Hamarosan bejelentik Jonjo Shelvey érkezését a Nottinghamnél.

11:32 Matt Doherty már orvosi vizsgálaton van az Atlético Madridnál. A 31 éves ír válogatott csak a tavaszra kerül kölcsönbe a Tottenhamtől.

11:22 A bizakodó hozzáállás ellenére Keylor Navas marad a PSG-ben, nem lesz a Nottingham Forest játékosa.

11:13 HIVATALOS – Harrison Ashby 3 millió fontért cserébe aláírt a West Hamtől a Newcastle Unitedhez.

11:05 Bizonyíték az Emirates-ből!

10:58 HIVATALOS – Jorginho az Arsenalban! Az Ágyúsok 2024-ig szerződtették a Chelsea-től, szerény 12 millió fontért.

10:48 Héctor Bellerín állítólag a Real Betis-be vágyott vissza, de a Barca inkább a Sportingnak adhatja tovább Lisszabonba.

10:39 Sajnos csak két magyar játékosért fizettek pénzt számottevő, de még így is elenyésző összegben. Németh Andrást a Hamburg, míg Kleinheisler Lászlót a Panathinaikosz vette meg. Előbbi 750, utóbbi 500 ezer eurót ért új klubjának.

10:37 Az ugye megvan, hogy közben Gennaro Gattusot elbocsájtotta a Valencia? RÉSZLETEKÉRT KATT!

10:32 Azért nem kell csak a Brighton kifosztásáról írnunk ma. Igazolna is valakit a Seagulls.

10:25 U17-es walesi válogatott kapust vesz a Manchester City. A kékmezesek a Cardif Citytől szerzik meg a szupertehetségnek kikiáltott Benjamin Lewyst.

10:19 A Chelsea csak egy komolyabb összegért engedi át Jorginhot az Arsenalnak, kölcsönről szó sem lehet.

10:08 A ROMÁN ÉLVONALBA IGAZOLT A MOL FEHÉRVÁR TÁMADÓJA! – HIVATALOS

10:02 Izráelbe került a magyar támadó – RÉSZLETEK ITT!

09:54 Kudarcba fulladtak a tárgyalások az AC Milan és Rafael Leao között. Állítólag a brazil nem hosszabbít, és egy záradék miatt már 70-80 millió euróért távozhat a nyáron.

09:48 Alighanem az ukrán Mihajlo Mudrik lesz a januári transzferablak legdrágább játékosa. A Chelsea 70 millió eurót fizetett alapból a szélsőért a Sahtarnak. Ez az összeg pedig még tovább is emelkedhet a jövőben. Meglepődnénk, ha ezt a rekordot ma valaki tovább emelné.

09:41 Ziyech tényleg megmenekülőben a Chelsea-től! Már orvosin van Párizsban a marokkói karmester!

09:33 Micsoda blöff! A Paris Saint-Germain egy nagyon arcátlan ajánlatot küldött Milan Skriniarért. Csak 8+2 millió eurót fizetnének az Internek. Ez pedig nagyon kevés akkor is, ha a szlováknak lejár a szerződése az idény végén.

09:29 Újabb Araujora fáj a Barca foga. Állítólag a Barcelona az elpasszolni kívánt Bellerín helyére szerezné meg az LA Galaxytől a mexikói Julián Araujot.

09:20 Azért Franciaországban sem csak a PSG létezik: a Bundesligából készül csatárt venni a Marseille!

09:06 A Liverpool a sajtósán keresztül közölte, hogy nem kívánnak leigazolni senkit ma.

08:49 A Transfermarkt.de 84 százalékos magabiztossággal állítja, hogy Joao Cancelot tényleg a Bayern Münchennek passzolja el a Manchester City.

08:43 Hakim Ziyech is megunhatja az őrültek házát a Stamford Bridge-en. Még ma a Paris Saint-Germain dobhat számára mentőövet a Transfer News Live posztja szerint.

08:39 Ó, és természetesen máris a Chelsea is érdeklődést mutat egy Arsenal-kiszemeltért: célkeresztben Caicedo.

08:34 Az Arsenal már a harmadik ajánlatát küldi Moises Caicedoért a Brightonnak. A “Sirályok” nagyon elfogyhatnak a szezon végére.

08:24 Az Arsenalnál rájöttek, hogy a brazil Marquinhos egyelőre nem üti meg sem a csapat, sem a bajnokság szintjét. Fabrizio Romano szerint nyárig kölcsönadják a Championshipben érdekelt Norwichnak.

08:19 A Chelsea még mindig a világbajnok Enzo Fernándezért nyüstöli a Benficát. Azonban Rui Costa kijelentette, hogy a lisszaboniak nem akarnak megválni mindenképpen az argentin tehetségtől, hiába szólnak a hírek 120 millió euróról.

08:12 Az FC Barcelona erősítene a védelmen. Állítólag Xavi a marokkói válogatott sztárját, Sofyan Amrabatot szerezné meg kölcsön a Fiorentinától.

08:07 A Plettigoal arról értesült, hogy a Chelsea-nél észbe kaptak az utolsó napon, és szabadulnának a ballaszttól. A “Kékek” felajánlották az olasz válogatott Jorginhot az Arsenalnak. Mikel Arteta nagy rajongója a középpályásnak.

08:05 A hírek szerint a Bournemouth lehet a zárónap egyik főszereplője. A Cherrys állítólag megvenné az ukrán válogatott és a Dinamo Kijev védőjét, Ilja Zabarnyit.

08:02 Természetesen a nyári uborkaszezont is egy élő transzfer-híradóval zártuk. A nyár legjobb igazolásaiért KATT IDE!

08:01 És indul is a pletykagyár! A Bournemouth után egy másik angol együttes, a Leeds United is ajánlatot akar tenni Nicoló Zanioloért az AS Roma együttesének.

08:00 Jó reggelt kedves Olvasóink! A FociClub.hu idén sem hagyta Önöket izgalmas transzferhírek nélkül. Legutóbb tegnap este emlékeztünk meg a napi eseményekről, pletykákról, bejelentésekről. ITT OLVASHATÓ!

A téli transzferidőszak általában csendesebb nyári társánál, azonban így is tartogathat még bombameglepetéseket. A csapatok leggyakoribb célja ilyenkor, hogy a szezon hátralévő részére megerősítsék a keretüket, de több esetben az is megtörténhet, hogy csak a szezon felénél tudják megszerezni a már korábban kiszemelt játékosokat a klubok. Cikkünk második felében “felrajzoljuk”, az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött?! Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.

Arsenal

Érkezők: Jakub Kiwior (Spezia – 25 millió)Leandro Trossard (Brighton – 24 millió), Jorginho (Chelsea – 12 millió)

Távozók:  Arthur Okonkwo (Sturm Graz – kölcsön), Albert Sambi Lokonga (Crystal Palace – kölcsön)

Chelsea

Érkezők: Mykhaylo Mudryk (Sahtar Donyeck – 100 millió)Noni Madueke (PSV Eindoven – 35 millió), Benoit Badiashile (Chelsea – 37 millió), Malo Gusto (Olympique Lyon- 30 millió), Andrey Santos (Vasco da Gama – 12,5 millió), David Datro Fofana (Molde – 12 millió), Joao Félix (Atlético Madrid – 11 millió – kölcsön)

Távozók: Jorginho (Arsenal– 12 millió), Malo Gusto (Olympique Lyon- kölcsön)

Liverpool

Érkezők: Cody Gakpo (PSV Eindhoven – 42 millió), Ryhs Williams (Blackpool – kölcsönből vissza)

Távozók: –

Manchester City   

Érkezők: Máximo Perrone (Vélez Sarsfield – 11 millió)

Távozók: Joao Cancelo (Bayern München – kölcsön), Josh Wilson-Esbrand (Coventry City – kölcsön)

Manchester United

Érkezők: Jack Butland (Crystal Palace – kölcsön), Wout Weghorst (Burnley – kölcsön)

Távozók:  Cristiano Ronaldo (Al-Nasszr – ingyen), Martin Dúbravka (Newcastle – kölcsönből vissza)

Tottenham Hotspur

Érkezők: Pedro Porro (Sporting CP – 42 millió), Arnaut Danjuma (Villarreal – kölcsön)

Távozók: Djed Spence (Rennes – kölcsön), Bryan Gil (Sevilla – kölcsön), Matt Doherty (Atlético Madrid – ingyen)

Real Madrid

Érkezők: Endrick (Palmeiras – 35 millió – 2024-ben)

Távozók: Antonio Blanco (Cadíz – kölcsön)

Barcelona

Érkezők: –

Távozók: Memphis Depay (Atlético Madrid – 3 millió), Héctor Bellerín (Sporting CP – ingyen) Gerard Piqué (visszavonult)

Atlético Madrid

Érkezők: Memphis Depay (Barcelona – 3 millió), Matt Doherty (Tottenham – ingyen), Marcos Paulo (CD Mirandés – kölcsönből vissza)

Távozók: Joao Félix (Chelsea – 11 millió – kölcsön), Matheus Cunha (Wolves – kölcsön), Felipe (Nottingham Forest – ?) Marcos Paulo (Sao Paolo – kölcsön)

Sevilla

Érkezők: Loic Badé (Rennes – kölcsön), Lucas Ocampos (Ajax – kölcsönből vissza), Bryan Gil (Tottenham – kölcsön)

Távozók: José Angel Carmona (Elche – kölcsön), Isco (klub nélküli), Kasper Dolberg (OGC Nice – kölcsönből vissza), Thomas Delaney (Hoffenheim – kölcsön)

Villarreal

Érkezők: –

Távozók: Géronimo Rulli (Ajax – 8 millió), Arnaut Danjuma (Tottenham – kölcsön)

Inter

Érkezők: –

Távozók: –

AC Milan

Érkezők: Devis Vásquez (Club Guaraní – 470 ezer)

Távozók: –

Juventus

Érkezők: Mohamed Ihattaren (Ajax – kölcsönből vissza)

Távozók: Weston McKennie (Leeds United – kölcsön – 1,2 millió euró), Luca Pellegrini (Lazio – kölcsön)

Napoli

Érkezők: Bartosz Bereszynski (Sampdoria – kölcsön), Pierluigi Gollini (Atalanta – kölcsön)

Távozók: Salvatore Sirigu (Fiorentina – ismeretlen átigazolási díj)

Atalanta

Érkezők: –

Távozók: Ruslan Malinovskyi (Marseille – kölcsön)

AS Roma

Érkezők: Diego Llorente (Leeds United – kölcsön), Ola Solbakken (Bodø/Glimt – ingyen), Gonzalo Villar (Sampdoria – kölcsönből vissza) 

Távozók: Gonzalo Villar (Getafa – kölcsön), Eldor Shomurodov (Spezia – kölcsön), Matías Vina (Bournemouth – kölcsön)

Bayern München

Érkezők: Joao Cancelo (Manchester City –  kölcsön), Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach – 8 millió)Daley Blind (klub nélküli – ingyen)

Távozók: –

Borussia Dortmund

Érkezők: Julien Duranville (Anderlecht – 8,5 millió)  Julian Ryerson (Union Berlin – 5 millió)

Távozók: Thorgan Hazard (PSV Eindhoven – kölcsön)

RB Leipzig

Érkezők: Örjan Nyland (klub nélküli – ingyen)

Távozók: Hugo Novoa (FC Basel – kölcsön)

PSG

Érkezők: –

Távozók: Pablo Sarabia (Wolverhampton – 5 millió)

Olympique Marseille

Érkezők: Vitinha (Braga – 30 millió), Azzedine Ounahi (Angers – 8 millió), Ruslan Malinovskyi (Atalanta – kölcsön)

Távozók: Távozók: Gerson (Flamengo – 15 millió), Bamba Dieng (FC Lorient – 7 millió), Luis Suárez (UD Almería – kölcsön), Isaak Touré (Auxerre – kölcsön), Pape Gueye (Sevilla – kölcsön)

Olympique Lyon

Érkezők: Dejan Lovren (Zenit – 2 millió), Malo Gusto (Chelsea – kölcsön)

Távozók: Malo Gusto (Chelsea – 30 millió), Romain Faivre (FC Lorient – kölcsön – 1 millió), Karl Toko Ekambi (Rennes – kölcsön)

AS Monaco

Érkezők: –

Távozók: Benoit Badiashile (Chelsea – 37 millió)

Téli piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Anglia
: 2023. január 1. – január 31. 23:00-ig

Spanyolorsizág: 2023. január 2. – január 31. 23:00-ig
Olaszország: 2023. január 2. – január 31. 19:00-ig
Németország: 2023. január 1. – január 31. 17:00-ig
Franciaország: 2023. január 1. – január 31. 23:00-ig
Hollandia: 2023. január 1. – január 31. 23:00-ig
Portugália: 2023. január 1. – február 2. 23:00-ig
Törökország: 2023. január 1. – február 8. 19:00-ig
Magyarország: 2023. január 15.– február 14. éjfélig

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2023.01.29. (20:00)