Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppá! A Tottenham elnöke az USA-ba utazott, hogy Bale-ről tárgyaljon a Reallal! – Sajtóhír

A brit ‘Sky Sports‘ értesülései szerint Daniel Levy, a Tottenham elnöke a korábban megjelent hírekkel ellentétben mégis hajlandó lenne tárgyalni a Real Madrid képviselőivel. A sportvezető az USA-ba utazott, ahol találkozni készül a madridiak képviselőivel. A Real az említett médium szerint világrekordot jelentő, 85 millió fontot ajánlana a walesi klasszisért!

85 millió font… Nem csoda, hogy a Tottenham mégis hajlana arra, hogy Gareth Bale-ről tárgyaljon a Real Madriddal!
A spanyolok ajánlata a brit ‘Sky Sports’ szerint nem csupán a walesi játékos számára vonzó. A Spurs elnökét, Daniel Levyt állítólag igencsak elgondolkodtatta egy ekkora megaajánlat; sőt az elnök urat cselekvésre is ösztökélte!

Az angolok sportvezetője Miamibe utazott, ahol találkozni készül a Real képviselőivel. Ugyan a brit média is tartja magát ahhoz, hogy a Tottenham nem szeretne megválni legjobb játékosától!

Garetha Bale a hírek szerint roppant kényelmetlen helyzetben érzi magát, és mihamarabb szeretné lezárni jövőjével kapcsolatos spekulációkat. Daniel Levy nyilván igyekszik kedvében járni a walesi szélső kérésének, csakhogy Bale közel sem biztos, hogy maradni kíván Londonban! A történet nyilván folytatódik…

Nagy Ákos