Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Van-e visszaút az FTC számára?

Mint ismeretes a Ferencváros egy héttel ezelőtt 1-0-ra kapott ki a horvát Rijeka otthonában, a meccs nagyon lehangoló volt magyar szempontból, hiszen a zöld – fehérek 90 perc alatt nem tudtak kapura lőni. Ma lesz a párharc visszavágója, és a Fradinak nagy javulásra van szüksége ahhoz, hogy továbbjussanak, ráadásul a hátrány nem is ledolgozhatatlan.

Forrás: fradi.hu

A HNK Rijeka vezetőedzője a következőket mondta a találkozóról: ’’Azért jöttünk Budapestre, hogy győzzünk. Persze, tisztában vagyunk vele, hogy a Ferencváros sokkal agresszívabban játszik majd ellenünk, mint tette azt legutóbb Horvátországban, de így is bízunk a továbbjutásban. Sajnálatos, hogy már a selejtezők ilyen korai szakaszában két ilyen csapatnak találkoznia kellett egymással… Ismerjük a Ferencvárost, tudjuk például, hogy Gera Zoltán is a magyar szakmai stáb rendelkezésére áll. Ennek ellenére elsősorban nem a Fradival, hanem saját magunkkal foglalkozunk. Két és fél órával a mérkőzés kezdete előtt fogom kihirdetni a kezdőcsapatot. Húsz játékost hoztam el magammal, húsz játékos közül választhatok. Mindegyikük motivált, önbizalommal teli, és harcra kész.”

Forrás: fradi.hu

A mieink részéről Thomas Doll, valamint az első mérkőzésen remekül védő Dibusz Dénes nyilatkozott, a videót a fradi.hu készítette:

A találkozót 20:30-tól a Duna TV közvetíti.

Pék Márk