Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A rivális: „Ronaldo? Nekem Ramos a kedvencem!”

A hétközi Bajnokok Ligája sikeres erőpróbája után a hétvége sem fog unalmasan telni a Real Madrid számára. A „Királyiak” ugyanis a 4. forduló nyitányán a Riazorba látogatnak, az újonc Deportivo La Corunahoz.

www.marca.com

Az egykori „SuperDepor” élt már meg szebb időket is a mostaninál, lévén 2000-ben még bajnoki elsőséget is ünnepelhetett. Ma pedig már annak is örülnie kell a kék-fehérmezes együttesnek, ha egy nagycsapat látogat hozzájuk, amikor éppen az első ligában játszhatnak.

A Deportivo edzője felhívta rá a figyelmet, hogy felesleges lenne csak, és kizárólag egyedül Cristiano Ronaldo őrzésére koncentrálniuk, lévén a madridiak megannyi világsztárt fel tudnak sorakoztatni. Különben is, Victor Fernández úgy gondolja, hogy nem csak ő, de sokan mások szerint figyelemre méltóbb a védő, Sergio Ramos játéka:
„Oda kell figyelni a teljes csapatukra, bár nem lehet tagadni, hogy Cristiano Ronaldo hatja, húzza őket a jobb eredmények felé. Az én személyes kedvencem azonban Sergio Ramos. Mindent megcsinál, amit egy ilyen vezetőnek, és világbajnoknak kell. Boldog lennék, ha kettő lenne belőle.” – dicsérte Fernéndez mester, a madridi védőt.

Balogh József