Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Végre megmutatta magát a MANCHESTER UNITED

Vasárnap egyetlen Premier League találkozót rendeztek csak, de azon a romjaiból újraépülni kívánó Manchester United fogadta, a minimális elvárásokat is mélyen alulmúló Queens Park Rangers-t.

www.goal.com

Premier League; 4. forduló
Az idén nyáron a fél csapatát, és a szakmai vezetését is lecserélő Manchester Unitednél már mindenki nagyon várta így, a negyedik fordulóra, hogy végre megszakadjon a gárda nyeretlenségi szériája.
Nos, a „Vörös Ördögök” előtt nem is lehetett volna jobb lehetőség a szekér belökésére, lévén az újonc, és a mezőny egyik leggyengébb együttese, a QPR látogatott az Old Traffordra.

Az első félidő egyik fő eseménye az volt, hogy a frissen igazolt Ángel Di María megszerezte a második bajnokiján az első gólját. Ezenfelül örömhír lehetett a hazaiak rajongóinak, hogy Wayne az egész találkozón éreztette, hogy bizony nem véletlenül számít kihagyhatatlannak a kezdőcsapatból, még egy ennyire erős keret esetében is.

További élmény lehetett Andor Herrera játéka is, aki szemmel láthatóan új színt hozott fentebb emlegetett argentin csapattársával.

Az első félidő utáni pihenőre pedig megérdemelt, 3-0-s előnnyel mehettek a United játékosai. Louis van Gaal pedig dörzsölhette kezeit, lévén útban voltak egy könnyed második 45 perc felé, és az azt követő három pontért.

Nem tévedett nagyot a holland mester, gólt a második játékrészben is csak ők szereztek, lévén a Queens Park játékosai, és menedzserük, Harry Redknapp is belenyugodott: nekik nem a MU ellen kell megfelelniük idén.

Juan Mata talált be egyébként az 58. percben, akit a csapattársa, Di María hozott kihagyhatatlan helyzetbe, egy borzasztó lövést követően.

A ManUtd győzelmének jogossága kétségtelen, ám egyértelműen megmutatkozik, hogy amíg olyanról kell beszámolnunk, hogy Radamel Falcao csak ma mutatkozott be a csapatban, nem várhatunk tőlük kiforrott, összeszokott csapatmunkát, játékot. De már látszik a fény, annak a bizonyos alagútnak a végén, Manchesterben…

Manchester United – Queens Park Rangers 4-0 (3-0)
Gólszerzők: Di María (24. perc), Herrera (36.), Rooney (44.), Mata (58.)

A 4. forduló zárómeccse, a holnapi Hull City – Wet Ham United találkozó lesz.

Balogh József