Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: Carrillo nem tud leváltásáról, gondolkodási időt kért

Mint arról az elmúlt napokban írtunk, francia edző válthatja a bajnokcsapat trénerét, aki azonban nem tud erről. A Hajduk Split konkrét ajánlatára viszont gondolkodási időt kért.

fotó: nso.hu

fotó: nso.hu

Legyen okos az ember, ha a fehérvári eseményeket szeretné kibogozni. Történetesen a bajnokcsapat kispadja körül kialakult gordiuszi csomót. Joan Carrillo még egy évig a piros-kékek edzője – papíron. Ugyanis Burcsa Győző kedden Franciaországba utazott, hogy tárgyaljon, és akár meg is egyezzen Bernard Casonival, aki a hírek szerint két esztendőre írna alá, a spanyol tréner viszont már a nyári felkészülési időszak, és a BL-selejtező tervein dolgozik, így tehát nem foglalkozik sem más csapatok ajánlataival, sem pedig a jelenlegi helyzettel, főleg úgy, hogy őt senki sem tájékoztatta a változásról.

Konkrét ajánlat is befutott a hispán trénerhez, a horvát Hajduk Split szeretné kispadján tudni, míg korábban a Maccabi Tel-Aviv érdeklődéséről is írtak. Horvát információk szerint ugyanakkor már tárgyalt Carrillo a splitiekkel, ám családi okokra hivatkozva gondolkodási időt kért. Források szerint azért nem ideális számára a horvát környezet, mert gyerekeit Székesfehérváron angol nyelvű iskolába járatja, míg Splitben erre nem lenne lehetősége. Ez erősíti azt, hogy Carrillo kiöltené a szerződéséből hátralévő egyéves időtartamot.

Gavalovits Sándora