Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City lecsapna a PSG középpályására!

A Manchester City a középpályás sorát szeretné megerősíteni. A „kékek” erre a célra a Paris St. Germain argentin labdarúgóját szemelték ki, nevezetesen Javier Pastoret.

55e60e95f6b4f65eb002bb10831b494f_large

A Tuttomercatoweb.com információ szerint a Manchester City érdeklődik, a Paris St. Germain középpályása, nevezetesen Javier Pastore iránt. Az argentin labdarúgó már évek óta a francia klub egyik meghatározó játékosának számít, így a manchesteri „kékeknek” mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha megakarják kaparintani Pastorét.

Javier Pastore 20 esztendős volt, amikor az európai futball világába csöppent. Az olasz Serie A-ban szereplő Palermo, a Huracán együttesétől igazolt le. A szicíliai klubnál két évet töltött el, ahol gyorsan meghatározó játékossá vált. Összesen 79 tétmérkőzésen léphetett pályára, ezalatt 17 gólt szerzett és 12 gólpasszt osztott ki. A 2011-es nyári átigazolás során 29,4 millió fontot pengetett ki érte. Minden frontot egybe véve 194 összecsapáson kapott lehetőséget. A különböző kupa sorozatokban 35 találatig jutott és 42 gólpasszt osztott ki társainak. A transfermarkt egyébként 17,5 millió fontra taksálja a piaci értékét.

Képforrása: sport.gentside.com

Németh Boldizsár