Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mi is az a Footgolf? – Íme egy bemutató videó

A FociClub.hu heti rendszerességgel számol be a footgolf honi eseményeiről, ám sokan nem tudják, hogy milyen is ez az új hibrid sportág, mely a golfot és a labdarúgást ötvözi remek elegyként és szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nos, íme egy videó, mely bemutatja a sportág szabályrendszerét, azt, hogy miként is kell játszani a footgolfot.

Footgolf

Mi már kipróbáltuk, s nagyon bejött, arra buzdítunk mindenkit, hogy aki érez magában affinitást, bátran érdeklődjön és próbálja ki. Amennyiben még nincsen programod vasárnapra, mi tudunk egyet Monoron a Paplapos Footgolf Club gyepén. A 10 és 16 óra között megrendezésre kerülő verseny olyanok számára lesz megrendezve, akik még csak ismerkednek a sportággal, vagy még ki se próbálták. Amennyiben szándékod komoly, bátran hívd és keresd Kovács Tamást, a verseny szervezőjét (Tel: 0670/4166492)

Amennyiben ez a hétvége nem jó, számos másik időpontot is tudunk ajánlani illetve privátban versenynapokon kívül is lehet látogatni a pályákat. Érdeklődni és kérdezni (bátran) a következő email címen lehet: magyarfootgolf@gmail.com