Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Lassan újra bevethető lesz a rutinos hátvéd!

Hamarosan újra bevethető állapotban lesz a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Újpest rutinos hátvédje, aki júniusban műtéten esett át – olvasható a klub hivatalos weboldalán. 

56786bbe51b83ae53c89e68efb23425a-1460484110

Az Újpest egyik legnagyobb hiányzója egyértelműen Jonathan Heris, akit a nyáron megműtötték, mivel combjával problémák voltak. Nos, a mai nap folyamán a belga hátvéd nyilatkozott a lila-fehér együttes honlapjának azzal kapcsolatban, hogy mikorra is térhet vissza. 

Mikor tértél vissza a Megyeri útra, és hogy halad a felépülésed?

Egy hosszú sérült időszakból keveredek ki lassan. Júniusi műtétem után Belgiumban végeztem a rehabilitációm nagy részét, ahol ott volt Kylian is. Sokat edzettünk együtt és jelentem, az Ő felépülése is jól halad. Pár napja tértem vissza Budapestre, így már a derbit is volt szerencsém élőben látni. Ami az edzéseket illeti, a többiekkel együtt tréningezem, és teljes értékű munkát végzek.

Mikor láthatunk újra bajnokin kifutni a pályára?

A versenykiírásnak köszönhetően szerencsére van még egy kis időm, hisz’ a következő bajnoki mérkőzésünkre csak október közepén kerül sor. Ezekben a hetekben minden tőlem telhetőt megteszek az edzéseken, hogy aztán két hét múlva már a pályán is bizonyíthassak, de természetesen a végső döntést az edzőink hozzák majd meg – olvasható a Herisszel készített beszélgetés, az Újpest hivatalos oldalán. 

Németh Boldizsár