Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kérője akadt Isconak! – lapértesülés

Brit lapértesülés szerint újabb kérője akadt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) Real Madrid színeiben futballozó Isconak. Ha hinni lehet a pletykáknak, eddig a Tottenham Hotspur érdeklődött a legkomolyabban iránta, most viszont egy német együttes is csatlakozott a sorba. 

4va7lmz

A Bayern München is szívesen látná a Real Madrid alkalmazásában álló spanyol középpályást – állítja az Express. A bajorokat ugyebár Carlo Ancelotti vezeti, akivel korábban pont a “királyi gárdánál” dolgozhatott együtt. Ebből kifolyólag egyáltalán nem kizárt, hogy az olasz tréner szeretné, ha csatlakozna hozzájuk. A 24 esztendős labdarúgót nem mellesleg 2018 júniusáig köti szerződés a blancókhoz, a transfermarkt pedig 35 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Isco a szezon eddigi részében 10 tétmérkőzésen léphetett pályára a Real Madrid színeiben, melyek során 2 találatig jutott illetve 3 gólpasszt osztott ki a társai között. Komoly érdekesség egyébként, hogy a Bajnokok Ligájában még nem kapott lehetőséget Zidane-tól.