Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A csütörtöki tesztek döntik el, játszhat-e a trió az Atlético ellen – Sajtóhír

A Real Madridnál Karim Benzema, Pepe és Casemiro hétvégi játékáról, a csütörtöki állapotfelmérést követően döntenek majd, legalábbis ezt állítja a Marca. 

(Kép: marca.com)

Zinedine Zidane abban az esetben nevezheti Pepét, Benzemát és/vagy Casemirot az Atlético Madrid elleni rangadóra, ha játékosok sikeresen átesnek az erőfelmérő teszteken.
A Marca arról számolt be, hogy szerdán Benzemáék még külön edzettek a kerettől, azonban amolyan utolsó esélyként, csütörtökön különböző teszteken vesznek részt. A madridi székhelyű sportnapilap szerint az állapotfelmérő tesztek eredményei alapján a blancók az orvosi és szakmai stábja közösen mérlegeli majd, hogy megéri-e kockázatot vállalni a trió bevetésével, akik ha játszanak is, vélhetően szombatra sem lesznek még teljesen 100%-os állapotban.

A Marca szerint leginkább Karim Benzem játékára lenne a legnagyobb szüksége a Realnak, hiszen ahogy arról Mi is beszámoltunk, Álvaro Morata hetekre kidőlt, miután sérülten tért vissza a spanyol válogatottból. A sérülések miatt a blancóknak egyetlen egészséges és vérbeli csatára az a Mariano maradt, aki a szezonban eddig mindössze a Leonesa elleni kupameccsen jutott szóhoz kezdőként – Valószínűleg nem a Vicente Calderónban lesz ismét kezdő a dominikai játékos…

Nagy Ákos