Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oscar után a Real Madrid ikonja is Kínába szerződhet

Még talán Oscar szerződésén a tinta meg sem száradt, máris újabb átigazolási bombát dobott dobott be a sportsajtó. Pontosabban a vezető spanyol sportnapilap, a Marca állítja azt, hogy a Chelsea brazil középpályása után a Real Madrid ikonja is Kínába szerződhet.

hi-res-96d7aa7bb7868572de8e2df0ddd19394_crop_north

Pepe még 2007-ben tette át székhelyét Madridba, a királyiak 30 millió eurót fizettek érte a Porto számlájára. A friss kontinensbajnok középhátvég szerződése jövő nyáron lejár, a hírek szerint pedig sem a klub, sem pedig a játékos nem ragaszkodik a hosszabbításhoz. Pepe mára erős perememberré vált, pozícióját a csapatban szépen fokozatosan átvette Raphael Varane. Ráadásul egy új fiatal középhátvég szerződtetését is bedobták a cilinderbe a mindösszesen 19 esztendős Jesús Vallejo személyében.

A portugál kiválóság immáron 33 esztendős, gyakorlatilag mindent elért, amit egy labdarúgó elérhet klubszinten. A Real Madrid mezét több mint 300 tétmérkőzésen öltötte magára a “hentes” becenévre hallgató labdarúgó, aki korábban durva megoldásai gyanánt híresült el, ám a Mourinho éra óta játéka teljesen letisztult.

Pályafutása Kínában folytatódhat, a Super League csapatai továbbra sem ismernek határokat. Állítólag nem is egy kérő van, ám a a Manuel Pellegrini által trenírozott és Gervinho nevével fémjelzett Hebei éves szinten tízmillió eurós fizetést kínálna a játékosnak, mely valamivel több mint a duplája jelenlegi keresetének a Real Madridnál.

Szerző: Őszi Ádám