Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil: “Nem érdekel mások véleménye, Henryé sem.”

Az Arsenal német válogatott középpályása, Mesut Özil remekül kezdte a szezont, és sokáig mesterien teljesített, de az utóbbi pár hét nem sikerült igazán fényesre. Az elmúlt időszakban némi formavesztés figyelhető meg a kiváló irányítónál, ráadásul néhány meccset ki is hagyott, ugyanis betegség szólt közbe a 28 éves játékosnál. Most a Kickernek adott interjút Özil, és beszélt néhány igen érdekes dologról.

1961589-41227265-2560-1440

Nemrégiben téma volt az angol médiában, hogy vajon Mesut Özil, az Arsenal német középpályása meghosszabbítja-e szerződését az “ágyúsokkal”. A Kicker nevű sportlapnak így nyilatkozott ez ügyben a technikás futballista:

“Nagyon, nagyon boldog vagyok az Arsenalnál!” – szögezte le Özil. – “A klubnál tudják, kész vagyok aláírni az új szerződésem, ha bizonyos feltételek teljesülnek. A szurkolók azt szeretnék, hogy maradjak, de ez csak a klubon múlik.”

Az Arsenal 11-ese ki is fejtette, mire gondol pontosan.

“A csapatnál tisztában vannak vele, hogy legfőképp Arséne Wenger miatt vagyok itt. Ő az, aki leszerződtetett engem, és ő az, aki mindvégig bízott bennem. A klubnál tudják, hogy mielőtt aláírom a szerződésem, szeretnék tisztában lenni vele, hogyan alakul Arséne jövője a csapatnál.”

Mesut Özilt korábban azzal vádolta az Arsenal egykori legendás csatára, Thierry Henry, hogy magas bérkövetelései vannak, és ezért nem hajlandó aláírni egy új szerződést egészen addig, amíg kívánalmai nem teljesülnek. Özil reagált Henry szavaira is.

“Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy elmondja a véleményét” – mondta a német. – “De ezek a nyilatkozatok nem igazán érdekelnek engem, nincsenek rám semmiféle hatással. Legyen az ex-játékos vagy bárki más… Senki sem tudhatja kívülről, hogy milyen beszélgetések zajlanak a klub és köztem.”

Akárhogy is, a kedélyek aligha csillapodnak Özil körül, amíg nem tisztázódik a jövője Londonban.

Szerző: Draskovics Tamás