Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hatalmas összeget adna a PSG a Real Madrid növendékéért

Egyre többen kezdenek felfigyelni a Real Madrid saját nevelésű, 22 éves játékosára, aki jelenleg kölcsönben szerepel az újonc Alaves színeiben. Marcos Llorente mutatói annyira jók, hogy a PSG egy nagyobb összeget is hajlandó lenne kifizetni a spanyolért. 

Képtalálat a következőre: „marcos llorente alaves”

Forrás: AS

A spanyol AS értesülései szerint a francia Paris Saint-Germaint annyira lenyűgözte az Alavesnél kölcsönben lévő játékos, hogy a nyáron egy 60 millió eurós ajánlatot fog letenni a Real Madridnak érte. Több európai klub érdeklődését is felkeltette már a fiatal spanyol, aki a nyáron biztosan visszatért a királyiakhoz, de a jövőjéről még nincsenek hírek. Llorente bízik benne, hogy helyet fog kapni Zinedine Zidane-tól az első csapatban, és a hírek szerint a francia edző is komolyan gondolja, hogy együtt dolgozzanak.

Llorente védekező középpályás, amolyan “sepregető” szerepkörben játszik, és eddig nagyon sokat tett azért, hogy csapata az Alaves jelenleg a 11. a tabellán, míg a másik két újonc csapat közül az egyik már ki is esett, a másik pedig nagyon közel áll hozzá. A 22 éves játékos rendelkezik a legtöbb labdaszerzéssel, szám szerint 225-tel.