Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Piqué: “A madridiaknak nem kell elnézést kérniük tőlem!”

Az FC Barcelona középhátvédje, Gerard Piqué reagált arra, hogy a Real Madrid bajnoki ünneplése közben az ő neve is előkerült.

(Kép: as.com)

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a madridi Cibeles-téren a Real bajnoki címét a játékosokkal közösen ünnepló hatalmas tömeg nem feledkezett el a szezon során a balncóknaktöbbször is üzengető Gerard Piqué-ről sem. A Barca középhátvédjét különösebben mégsem zavarták a madridi rigmusok.

“Nem vagyok sértődékeny típus! A Real Madridtól nem is kell senkinek elnézést kérnie tőlem! Magától értetődő, hogy most nagyon boldogok, hiszen megnyerték a bajnokságot!” – Zárta rövidre a témát Piqué.
A madridi AS sportnapilap ugyanakkor még hozzáteszi, nem biztos, hogy a történetnek itt vége van, hiszen 2005-ben történt egy hasonló eset: Akkor ugyanis Samuel Eto’o, a Barca bajnoki ünneplése közben a Real Madridot “minősítette” a szurkolókkal kórusban a Camp Nouban. A spanyol szövetségnél nem nézték jó szemmel a kameruni csatár megnyilvánulásait, akit 12 000 euróra büntettek. Eto’o később nyilvános elnézést is kért, hogy a fieszta közben “túlpörgött” és belekeverte a Real Madridot…