Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gólparádé az Aston Villa – Norwich találkozón

Negyedik fordulójához érkezett az angol második vonal. Kemény verseny folyik a Championshipben azért, hogy jövőre a legjobbak kivívják maguknak a helyeket a Premier Leauge-ben.

Chris-Wood1

Tavaly a Middlesbrough, a Sunderland és a Hull City vesztette el Premier League tagságát. Nézzük, a mai napon milyen eredményeket értek el.

A Boro idegenben látogatott a Notthingham együtteséhez. A mérkőzés első félidejében Mckay talált be. A második játékrészben Murphy büntetőből 2 gólosra növelte a Nottingham előnyét. A 89. percben Gibson révén már csak szépíteni tudtak a vendégek. A Hull City is hasonló eredményt ért el, mint a Middlesbrough. Ugyan a találkozót jobban kezdték, mivel Bowen révén a 35. percben előnyhöz jutottak, azonban az utolsó 20 percre minden erejük elfogyott. Smith a 74. percben egyenlíteni tudott, majd a QPR Sylla révén meg is fordította a találkozó eredményét. A Sunderland már a játéknap eredményeinek tudtában léphetett pályára a Leeds Uniteddel szemben. Ők is úgy jártak, mint a többi tavaly élvonalból kiesett klub. A 21. percben Saiz szerzett vezetést a vendégeknek. A második félidőben sem javult a helyzetük. A Leeds végül 2:0-ra verte a Sunderland-et.

Gólzáporos mérkőzés lett az Aston Villa és a Norwich találkozójából a Villa Parkban. A hazaiak az első félidőben Hourihane és Green találatainak köszönhetően két gólos előnyhöz jutottak. A tetemes előny ellenére a második játékrészben sem kellett lemondaniuk a gólokról a kilátogatott drukkereknek. Murphy a 60. percben szépített, azonban a vendég drukkereket az első gól szerzője, Hourihane csendesítette el, mivel ismét megvillant. A meccs véghajrája gyors gólváltással zárult. A norwichi  Oliveira megszerezte csapata második gólját, azonban erre rögtön jött a válasz, és a 85. percben ismét Hourihane volt eredményes. Ő állította be a 4:2-es végeredményt, és ezen a találkozón mesterhármasig jutott.

A Sheffield – Barnsley kora délutáni mérkőzés nem maradt balhé nélkül. Kevéssel az első félidő lefújása előtt Clarke és Macdonald esett egymásnak a Barnsley büntetőterületén. Mindkét játékos részére azonnal villant a piros lap, így a második játékrészt már csak 10-10 emberrel kezdték meg a csapatok.

Championship 4. forduló

Fulham – Sheffield Wednesday 0:1
Nottingham Forest – Middlesbrough 2:1
Aston Villa – Norwich 4:2
Queens Park – Hull 2:1
Wolverhampton – Cardiff 1:2
Preston – Reading 1:0
Ipswich – Brentford 2:0
Bristol City – Millwall 0:0
Sheffield United – Barnsley 1:0
Burton Albion – Birmingham 2:1
Sunderland – Leeds 0:2

1

2

https://www.youtube.com/watch?v=aMBCZCCbkaM

kép: ytimg

Nagy Gábor