Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magabiztos Atlético siker a Sevilla ellen! – Videóval

A spanyol bajnokság 6. fordulójában az Atlético Madrid fontos három pontot szerzett a Sevilla ellen hazai pályán, és megelőzte andalúz riválisát a tabellán.

(Kép: LaLiga Twitter)

Előzetesen nem várt könnyű mérkőzés az Atléticio Madridra a bajnokságot jó formában kezdő, legutóbbi négy mérkőzését zsinórban megnyerő Sevilla ellen! Igaz ez annak fényében is, hogy az andalúzok ugyan nem nyerni járnak idegenbe a “matracosokhoz”, hiszen az legutóbb 9 éve, 2008 szeptemberében tudtak nyerni madridi riválisuk otthonában.

A két veretlen csapat találkozóján, ahogy azt várni lehetett nagyon stabil volt hátul az Atleti, a Sevilla birtokolta többet a labdát, de nem igazán tudott mit kezdeni Simeone csapatának védekezésével.

Az első félidő mondhatni tapogatózó játékát követően az Atleti a szünet után egyből megbüntette a Steven N’Zonzi révén nagyot hibázó Sevillát. A francia középpályás röviden haza tett labdájára Yannick Carrasco csapott le szemfülesen, a belga lendületből eltolta a labdát a kétségbeesetten kivetődő Sergio Rico kapus mellett ,megszerezve a vezetést.
A folytatásban a hazaiak szép lassan felőrölték az andalúzokat, és Antoine Griezmann 69. percben szerzett góljával le is zárták a találkozót.

Különösen a második félidőben minden Diego Simeone csapatának kénye-kedve szerint alakult, a “matracosok” így abszolút megérdemelten gyűjtötték be mindhárom pontot!

Atlético Madrid – Sevilla 2-0 (0-0)
Wanda Metropolitano stadion, Vezette: J. Munuera
Gól: Carrasco (46.), Griezmann (69.)
Sárga lap: Gabi (28.), Carrasco (47.) A. Correa (76.) illetve Muriel (49.), Mercado (53.), Lenglet (84.)
Piros lap: –

Atlético Madrid: Oblak – Filipe Luis, Lucas Hernández, Savic, Vrsaljko – Carrasco (Gameiro, 81.), Gabi, Koke, Saúl – Vietto (A. Correa, 57.), Griezmann (Thomas, 72.). Vezetőedző: Diego Simeone:

Sevilla: Rico – Mercado (Krohn-Dehli, 81.), Carrico, Lenglet, Carole – Banega, N’Zonzi – J. Navas, F. Vázquez, Sarabia (J. Correa, 58.) – Muriel (Ben Yedder, 68.). Vezetőedző: Eduardo Berizzo

Carrasco (1-0)

https://www.youtube.com/watch?v=tBe-6OXe9PU

Griezmann (2-0):

https://www.youtube.com/watch?v=Kq9YoRmUMPg