Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínkeservesen nyert a Bayern München!

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójának szombati játéknapján a Jupp Heynckes által irányított Bayern München a Markus Gisdol vezette Hamburg otthonába látogatott. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 10. 21. 210641

Az első félidőben talán a Bundesliga idei szezonjának leggyengébb mérkőzésének lehettünk szemtanúi, s ebben a Bayern München is óriási részt vállalt, a kiállításon kívül gyakorlatig semmi nem történt. 

A fordulást követően javult a helyzet, ráadásul az 52. percben Tolisso góljának köszönhetően a bajorok megszerezték a vezetést. Azonban gyorsan jöhetett is volna a válasz a Hamburg részéről, ám Ulreich résen volt Hahn lövésénél és védeni tudott. A találkozó további részében leginkább már csak a Bayern Münchennek voltak helyzetei. A vártnál tehát sokkal nehezebben nyertek a bajorok…

Hamburg – Bayern München 0-1 (0-0)
Helyszín:
Volksparkstadion, Hamburg; Vezette: M. Fritz
Gólszerzők: – ill. Tolisso(52.)
Sárga lapok: Sakai(73.) ill. James(45.), Tolisso(75.)
Kiállítás: Jung(38.) ill. –

Hamburg: Mathenia – Papadopoulos, Mavraj, Van Drongelen(Ito 76.) – Diekmeier, Jung, Sakai, Santos – Hahn(Kostic 76.), Wood, Hunt(Holtby 62.). Vezetőedző: Markus Gisdol. 

Bayern München: Ulreich – Rafinha, Süle, Hummels, Alaba – Vidal, Tolisso – Robben, James(Müller 46., Thiago 55.), Coman(Kimmich 90+3.) – Lewandowski. Vezetőedző: Jupp Heynckes.