Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelo: “A La Liga a világ legerősebb bajnoksága”

A vasárnap esti Eibar elleni megnyert mérkőzést követően a  Real Madrid sztárja Marcelo és Asensio is nyilatkozott a sajtó képviselőinek.

Mint arról beszámoltunk a tegnap este folyamán, a Real Madrid könnyed 3-0-ás győzelmet aratott hazai környezetben az Eibar ellen. A mérkőzést követően Marcelo és Asensio állt az újságírók rendelkezésére.

A mérkőzésen gólt szerző Asensio a következőppen értékelte saját maga és csapata teljesítményét:

“Tetszett a meccs és az, ahogyan játszottunk. Végig a mi kezünkben volt az irányítás, és sok helyzetet dolgoztunk ki. Volt pár hibánk, de jól teljesítettünk. Ebben a szellemben kell folytatnunk, most pedig már a kupameccsre összpontosítunk. A gólom egy jó csapatmunka eredménye, nagyon jó a kapcsolat köztünk, ez látszik, amikor játszunk”.

“Hihetetlen érzés. Csak ez számít, én pedig igyekszem meghálálni ezt nekik a pályán jó teljesítménnyel és gólokkal. Mindannyiunknak egy irányba kell haladnia. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy kilátogattak a meccsre, és így támogattak bennünket”.

A mérkőzés végeredményét a brazil Marcelo állította be, aki elégedetten értékelte csapata és társai teljesítményét:

“Örülök neki, hogy gólt lőttem, de a legfontosabb csak az, hogy megszereztük a győzelmet, nagyon jó ez az eredmény. Benzema egy top játékos, de sok másik játékosunk is gólt tud lőni, mint például Asensio, Isco vagy épp Cristiano, aki nagyon sok góllal veszi ki a részét. De teljesen normális, hogy az emberek többet akarnak, mert a szurkolók szeretik, ha a csatár gólokkal kerül be a jegyzőkönyvbe. Azonban azt már eddig is láthattuk, hogy Benzema játéka több, mint csak gólok. Az én szememben ő a legjobb a szakmájában”.

“Az emberek elfelejtik, milyen nehéz is a spanyol bajnokság, ez a világ legerősebb ligája. Türelmesnek kell lennünk. Ma este jó teljesítményt nyújtottunk, és lőttünk három gólt. Nagyon nehéz verseny ez a bajnokság”.

Forrás: realmadrid.com, madridom.hu