Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: a belga klub edzője reagált

Mint beszámoltunk róla, a belga KRC Genk élénken érdeklődik Jospeh Paintsil iránt, aki jelenleg a Ferencváros kölcsönjátékosa. A genkiek vezetőedzője most elmagyarázta, hogyan is áll az ügy.

Paintsil-hinta-Fiolával-szemben

Továbbra sem csitul a híráradat Joseph Paintsil ügyében. A ghánai labdarúgó előbb megnyerte az Év gólja szavazást az M4 Sport gálaestjén, majd kiderült, a Ferencváros életbe lépteti a szerződésében szereplő opciót. A játékos ugyanakkor menedzserén keresztül vitatta, hogy lenne bármiféle ilyen záradék a kontraktusában, majd pedig jött a hír, hogy hazájában maláriát diagnosztizáltak nála.

A legfrissebb információk szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy csak nyáron távozik a Ferencvárostól. „Nem vagyok ideges, tudom, hogy januárban nem könnyű igazolni – fogalmazott a Het Belang van Limburgnak Phillipe Clement, a Genk nemrégiben kinevezett edzője, aki a Vaasland-Beverenben szereplő Ibrahima Secket is szerződtetné. – Tudom, milyen típusú játékost, vagy kit szeretnék megszerezni, de először meg kell állapodni a klubokkal.”

Paintsil nyáron érkezett kölcsönbe a Ferencvároshoz, ahol gyorsan alapemberré, majd közönségkedvenccé vált, s a vezetőség sem szívesen válna meg tőle.

~GS~