Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aubameyang távozik, kimaradt a hétvégi keretből is – sajtóhír

A téli átigazolási piac javában zajlik és a nemzetközi sajtóban szinten minden nap olvasni olyan híreket miszerint Alexis Sánchez és Pierre-Emerick Aubameyang is nagyon közel került a klubváltáshoz. A legfrissebb hírek szerint mindkét játékos hajszálnyira új csapatától.

sanchez-aubameyang

Mint arról a mai nap folyamán már beszámoltunk az Arsenal chilei klasszisa Alexis Sánchez minden bizonnyal a PL-ben marad a és a rivális Manchester United együttesénél, folytatja pályafutását.   Ez pedig az ágyúsokat lépésre kényszeríti, pótolniuk kell a chilei gólvágót.

Pierre-Emerick Aubameyang távozása a levegőben lóg. A gaboni támadót az utóbbi pár napban az Arsenallal hozták szóba, s egyre inkább úgy tűnik, hogy távozik a Ruhr-vidéki együttestől az Ágyúsok kedvéért. A legfrissebb hírek szerint a gaboni játékos már a hétvégi Hertha elleni keretben sem lesz ott, mivel jelenleg édesapjával Londonban tartózkodik és minden bizonnyal a jövőjéről tárgyal az Arsenal vezetőivel. A 28 esztendős gaboni gólvágó 2013 óta rúgja a bőrt a Bundesligában szereplő Dortmund együttesében és ezalatt 212 mérkőzésen 141 alkalommal volt eredményes minden sorozatot tekintve. Aubameyang a sárga-feketékkel összen három trófeát szerzett a Bundesligában eltöltött öt idénye során.