Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol csapatok vinnék a középső Hazard-ot – Sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a jelenleg a német Borussia Mönchengladbach-ot erősítő Thorgan Hazard-ot a nyáron spanyol csapatok is csábíthatják.  A jól informáltak szerint az Atlético Madrid és a Sevilla egyaránt beszállna a támadóért folytatott versenybe.

Thorgan-Hazard-467026

Kérőkből nem lesz hiány biztosan. (kép: dailystar.co.uk)

A 24 esztendős, a pálya mindkét oldalán bevethető szélső idén remek szezont fut a Bundesliga-ban. 23 bajnoki mérkőzésen eddig 7-szer vette be az ellenfelek kapuját és ugyanennyi gólpasszt is kiosztott a társaknak. Teljesítményével természetesen több, a Mönchengladbach-nál magasabb szinten lévő csapat figyelmét is felhívta magára.

A januári átigazolási időszakban a Leicester City, a Tottenham, az AC Milan és az idősebb testvérét is foglalkoztató Chelsea együttesével is szóba hozták Thorgan-t. A spanyol AS jelentése szerint, ezen klubok mellé kíván csatlakozni az Atlético Madrid és a Sevilla is a nyáron.

Ugyanakkor a 8-szoros belga válogatott korábban már kijelentette, hogy a jövőben szívesen futballozna az angol Premier League-ben. Ebből kifolyólag a két spanyol együttesnek lehet nem is lesz sok esélye a játékos kegyeiért folytatott harcban.

Az információk szerint a Mönchengladbach nem gördítene akadályt Hazard távozása elé, viszont olcsón sem adná az egyik legjobbját, ugyanis 28 millió fontot kérnének érte.

Báló Bence