Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2018: Neymar reménykedik, és a riválisokat dicséri

Ugyan még mindig hatalmas az aggodalom Brazíliában, hogy az ötszörös világbajnok álmait keresztülhúzhatja Neymar sérülése, de maga az érintett nagyon is pozitív benyomásokkal és várakozásokkal tekint a brazíliai torna elé.

neymarcoutinhojesus001

Neymar ezt az idényt a barcelonai éveket követően már a Paris Saint-Germainben töltötte. És bár már hónapok óta sérült, oroszlánrészt vállalt a párizsiak mostanra már matematikailag is bebiztosított bajnoki címében.

Nem meglepő hát, hogy a brazil fenegyerek figyelme immár nem a francia együttesé igazán. Egy minapi interjúban pedig a gyógyulófélben lévő támadó már nagyon lelkesen beszélt a csapata világbajnoki esélyeiről, a lehetséges ellenfelekről, illetve azok sztárjátékosairól is.

„Sok kiváló játékosunk van, de akik szóba jöhetnek, azok valóban csak a legjobbak lehetnek. Ilyen Philippe Coutinho és Gabriel Jesus is, akik mind a ketten a különbséget jelenthetik majd. Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak leszek a része. Számomra most ez lehető legfontosabb. Megvan a játékosok nyerni akarása, és igyekszünk, hogy kihasználjuk a lehetőséget. Az ellenfeleknél is vannak tehetséges játékosok. Salah például nem egy nagy válogatottban játszik, de lehet egy jó világbajnoksága, ám az olyanok, mint Hazard, De Bruyne vagy Suárez mind jó csapatokban vannak. Ők remélem, hogy nem fognak Brazília ellen jól játszani.”

– elemezte a vb-esélyeket a brazilok 26 esztendős frontembere.

Balogh József