Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern – Real: A németek nagyon fogadkoznak!

Továbbra is nagy a fogadkozás a Bayern Münchennél a szerdai Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő első felvonása előtt.

Gőzerővel készül a szerdai csúcsmeccsre a Bayern (Kép: marca.com)

Egy biztos, a Bayern Münchennél sem kell önbizalom -és motivációhiányról beszélni a Real Madrid elleni Bl-elődöntő párharc kapcsán. A bajorok játékosainak hétvégi nyilatkozata minden elárul erről.

“A legjobb időszakban játszunk ellenük! Roppant egységesen és motiváltan készülünk a meccsre. Jó formában is vagyunk. A csapatunk magas minőséget képvisel, én minden célunk az, hogy továbbjussunk!” – Így Thomas Müller, akinek gondolatait ha úgy vesszük, kiegészítette Joshua Kimmich.

“Eltökéltek vagyunk, hogy ott leszünk a döntőben! Reméljük semmiféle körülmény nem befolyásolja majd negatívan a párharcot,” – Így Kimmich aki ezzel a Real Madrid számára könnyen befújt Juventus elleni sorsdöntő tizenegyesre is utalt.

A játékosokhoz hasonlóan a klubvezetés is optimista. Az elnök Uli Hoenes szerint minden okuk megvan arra, hogy bizakodhassanak. Jupp Heynckess vezetőedző ehhez még annyit tett hozzá a hétvégén, hogy pontosan tudják, milyen jó csapat is a Real, ugyanakkor ők se rosszabbak a blancóknál.

A találkozót szerdán 20:45-től az m4 Sport élőben közvetíti majd!