Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csiszolatlan gyémántra pályázik a Leipzig – sajtóhír

A német Bundesligaban szereplő RB Leipzig együttese ezen a nyáron is hű marad átigazolási politikájához. Azaz igyekeznek fiatal, tehetséges játékosokat „olcsón” megszerezni, akiket a későbbiekben majd busás áron továbbértékesítenek. Ezúttal a német klub egy nagyon szép jövő előtt álló francia labdarúgó nézett ki magának.

mukiele

A jövő egyik nagy francia reménysége, Mukiele. (kép: goal.com)

Akik figyelemmel kísérték a francia Ligue 1 2017/18-as küzdelmeit, azok számára akár ismerősen csenghet Nordi Mukiele neve. A 20 esztendős francia védőt a L’Equipe információi szerint a Gulácsi Pétert is a soraiban tudó Leipzig követi éles figyelemmel.

Ami nem is csoda, hiszen fiatal kora ellenére Mukiele meghatározó tagja volt a Montpellier együttesének, ugyanis a nem rég befejeződött szezonban 33 mérkőzésen lépett pályára.

Azonban a kétszeres U21-es francia válogatott jobbhátvédet más csapat is kiemelt figyelemmel kíséri, méghozzá az angol Tottenham, amely szintén szeret fiatal játékosokra építeni. Ugyanakkor az információk szerint a londoniak vélhetően lekéstek a transzferről, hiszen állítólag 14 millió euró ellenében, a Leipzighez igazol a nyáron Mukiele.