Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jack Wilshere Londonban maradhat! – sajtóhír

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Jack Wilshere 17 esztendőt követően elhagyja aktuális csapatát, azaz az Arsenal-t, amellyel június végén lejár a szerződése. Bár az ágyúsoknak búcsút int, viszont az közel sem biztos, hogy Londonnak is…

A Sky Sports információi szerint a West Ham United szeretné szerződtetni Jack Wilshere-t. A kalapácsosokkal már korábban is hírbe hozták a rutinos angol középpályását, akinek egy gyerekkori álma válna valószínűleg valóra, ha oda igazolhatna, hiszen Wilshere gyerekként a West Ham sikereiért drukkolt.

Jack Wilshere 2001-ben, 9 esztendősen került az Arsenal kötelékébe. A felnőttek között 2008/2009-es szezonban mutatkozhatott be , mindössze 16(!). Profi karrierjének eddigi nagy részét a londoni ágyúsoknál töltötte. A 2009/2010-es idényben a Boltonhoz került kölcsönbe, míg a 2016/2017-es kiírás folyamán a Bournemouth-t erősíthette. Wilshere számára annak idején hatalmas jövőt jósoltak, nem is alaptalanul, azonban a komolyabb sérülések jócskán keresztbe tettek neki. Az Arsenal színeiben minden frontot egybe véve 198 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 14 alkalommal volt eredményes illetve 30 gólpasszt osztott ki társai között.