Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt: döntött a jövőjéről Jack Wilshere

Az Arsenal 26 éves középpályása, Jack Wilshere kedd este Instagram-oldalán jelentette be, szerződése július 1-ji lejártával távozik az Ágyúsoktól.

wilshere

(Fotó: Sky Sports)

Eddig nem alakult túl jól Jack Wilshere nyara: Gareth Southgate nem vitte ki Oroszországba az angol válogatott középpályást, most pedig úgy tűnik, Unai Emeryvel sem sikerült közös nevezőre jutnia.

A focista Instagram-posztja szerint az Emeryvel való egyeztetés után döntött úgy, nincs más választása, mint elhagyni nevelőegyesületét. Elmondása szerint a tárgyalások alatt mindvégig az volt a célja, hogy a klubnál maradjon, ám szakmai okok miatt a váltás mellett döntött. A maradás érdekében állítása szerint egy rosszabbul fizető szerződést is hajlandó lett volna aláírni.

Wilshere 17 éve volt az Arsenal kötelékeiben, végigjárta a ranglétrát, majd 2008-tól, két megszakítással (2010-ben  Bolthonhoz, 2016-ban a aBournemouth-hoz adták kölcsön) a felnőttkeret tagja volt. Összesen 197 alkalommal viselte az Arsenal mezét, 14 gólt szerzett és 30 gólpasszt osztott ki a klub színeiben.

Thanks for the memories

A post shared by Jack Wilshere (@jackwilshere) on