Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iker Casillas szerint a favorit még mindig…

Szinte hihetetlen, de elértük azt az időt, amikor már nem Iker Casillas nevével kezdődik a spanyol válogatott névsora, az adott világbajnokságon. Sőt, az FC Porto veterán kapusa a mostani tornát már csak kívülállóként szemléli, így markáns véleményét nem is kell rejtegetnie.

el-ultimo-tren-de-iker-casillas-para-agarrar-el-sueno-americano-de-la-mls

A világ-, és kétszeres Európa-bajnok Casillas természetesen akkor is a sajátjainak szurkol, ha már nem lehet a csapat tagja. Talán nem is meglepő, ha számára most is a spanyol nemzeti együttes a favorit.

„Még mindig azt gondolom, hogy azért ahogyan játszani képes, most is Spanyolország a favorit. Múltkor Cristiano megmutatta tudása legjavát, bár a döntetlent is úgy ünnepelte, mintha győztek volna. A spanyol válogatott helyzete reményteljesnek tűnik.”

– szúrt oda egykori madridi társának a 37 esztendős kapuslegenda, utalva a portugál – spanyol 3-3-ra.

Casillas kitért a világbajnoki címvédő németekre is, akik hatalmas meglepetésre vereséggel kezdték az oroszországi eseményt:

„Annak ellenére, hogy vesztettek Mexikó ellen, mégis olyan szintű csapatnak gondolom őket, mint Spanyolország.”.

Casillas dicsérte még az első körben nyerni tudó belgákat és horvátokat, továbbá nem szeretné temetni az elsőre csak döntetlenezni tudó dél-amerikai gigászokat (Brazília és Argentína). Viszont a franciák és az angolok az izzadságszagú döntetlenjeikkel nem győzték meg őt.