Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: eldőlt, látható lesz-e a bajnokcsapat két selejtezője – hivatalos

Gőzerővel készül a MOL Vidi FC a nemzetközi megméretésre, amelynek első felvonása egy hét múlva lesz Luxemburgban. A klub tájékoztatása szerint látható lesz mindkét találkozó a Dudelange ellen.

Kijelölte az UEFA a Vidi első találkozójának játékvezetőjét, valamint az is eldőlt, látható lesz-e a párharc a televízióban. Az európai szövetség az örmény Zaven Hovhanniszjant jelölte a Dudelange elleni párharc odavágójára, melyre július 10-én, 18 órától kerül sor. A Vidi tájékoztatása szerint mindkét összecsapást közvetíti a közmédia, az első találkozót a Duna World, míg a visszavágót az M4 Sport adja majd.

Röviden a találkozó játékvezetőjéről: Hovhanniszjan 37 esztendős, 2009 óta FIFA-kerettag, ekkor kezdett az UEFA keretein belül nemzetközi meccseken közreműködni, igaz nagy rutinja egyelőre még csak El-selejtezőkön és az ifjúsági BL-ben kapott lehetőséget. 2010-ben a Magyarország – Bosznia-Hercegovina U21-es Eb-selejtezőn kapott feladatot asszisztensként. Tavaly ősszel a Málta – Litvánia vb-selejtezőt vezette.

Bajnokok Ligája-selejtező, 1. kör
1. mérkőzés
július 10., kedd, 18.00: F91 Dudelange (luxemburgi) – MOL Vidi FC – tv.: Duna World

2. mérkőzés
július 17., kedd, 20.15: MOL Vidi FC – Dudelange – tv.: M4 Sport