Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski sorsa eldőlt! – sajtóhír

Robert Lewandowski távozása hetek óta a levegőben lóg. A lengyel támadó még a szezon közben egyezett meg a bombaüzletekben való közreműködéséről ismeretes játékosügynökkel, Pini Zahavival, aki az idény végeztével a médiában kérelmezte ügyfele eladását a Bayerntől. A későbbi történések azonban roppant kínos helyzetet teremtettek: Lewa egyetlen lehetősége a bajor csapat maradt!

A német sajtó már kész tényként közli a hírt, miszerint Robert Lewandowski a következő idényt is a Bayern München kötelékében tölti majd el. A világklasszis lehetőségei már a kezdetekben is igen korlátozottak voltak: a Realnál kora miatt tettek le róla, a PSG a Gazdasági Fairplay-cirkusz megismétlődésének elkerülése végett lépett vissza, a United pedig már rendelkezik gólerős, fiatal befejezőemberrel Lukaku személyében. Egyetlen kérője tehát a Chelsea együttese maradt, akik El-indulóként még egy darabig biztosan nem segítették volna a csatárt BL-álmai beteljesítésében…

Egy esetleges üzlet megvalósulásának esélyét a bajor vezetők konoksága is minimálisra csökkentette, hiszen Hoeneßék kijelentették, hogy nem hajlandók szerződése lejártáig megválni Lewandowskitól. A kaput a hírek szerint azonban nem is a fentebb említett okok, hanem a pocsék vb-szereplés tette be, mert bár manapság a klubok nem a torna-teljesítmény alapján ítélkeznek, a lengyel gólképtelensége marketing-értékét teljesen tönkretette. A Bayern új edzője, Niko Kovac elmondása szerint egyeztetett Lewandowskival, aki állítólag az új szezonban minden erejével azon lesz, hogy kiengesztelje a bajor szurkolókat egy Bajnokok Ligája serleggel.