Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ÉLŐ hírfolyam: ma zár az átigazolási piac a Premier League-ben!

Ma kora este, egészen pontosan 18 órakor hivatalosan is lezárul a Premier League és a Championship nyári átigazolási időszaka. Folyamatosan frissülő cikkünkben egésznap beszámolunk a legújabb eseményekről: hivatalos bejelentések, pletykák, Twitter és Insta-posztok, sztárok a reptereken és orvosi vizsgálatokon, érdekességek.

Cikkünk folyamatosan frissül, a friss infókért kattints a FRISSÍTÉS lehetőségre, vagy nyomj F5-öt!

20:29 HIVATALOS Jamie Vardy (bajnok és gólkirály 2016-ban) szerződést hosszabbított a Leicester Cityvel. A 31 esztendős angol válogatott támadó 2022 nyaráig maradhat a “Rókáknál”.

20:25 HIVATALOS – Bejött a várakozás, az ex-Barcás és Valenciás Martín Montoya négy évre a Brightonba szerződött.

18:50 HIVATALOS -Kurt Zuma aligha lesz valaha is teljesértékű Chelsea-játékos. A francia védő most éppen az Evertonhoz került kölcsönbe.

18:10 HIVATALOS – Yerry Mina az Evertonban! Viszlát, Barcelona! RÉSZLETEK HAMAROSAN!

17:53 Senki sem ejt érte könnycseppeket, ahogy játszott, úgy ment is: fű alatt. Lucas Pérez HIVATALOS!

17:44 Szépen nő a Leander az angliai Wolverhamptonban! RÉSZLETEK ITT!

17:41 Napi hülye rovatunk: olasz sajtóhírek szerint a portugál Joao Mario csak azért nem hagyta el az Intert a Chelsea kedvéért, mert a londoniaknál OLASZ edzője lenne. Állítása szerint az Eb-győztes középpályásnak nem fekszik a talján mesterek stílusa… Igen. Ő egy VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS. IGEN. Ő A SERIE A-BAN JÁTSZIK. Ő JOAO MARIO.

17:29 Timothy Fosu-Mensah 99 százalékos biztonsággal állítható módon lesz az újonc Fulham játékosa. A Manchester United kölcsönbe küldi a londoni kiscsapathoz a holland védőt, akiért korábban nagyon komolyan érdeklődött a Dárda Pál edzette Hertha is.

17:25 HIVATALOS – Most éppen egy norvég őslakost szerződtetett a ma (is) nagyon aktív Wolverhampton! John Kitolano az Odds BK-tól igazolt a “Farkasokhoz”. A nigériai származású tehetség norvég U19-es válogatott.

17:17 HIVATALOS – Az egykori Barca-tehetség, Martín Montoya (még Valencia) biztosan Angliába igazol, kegyeiért a Fulham és a Brighton vív öldöklő csatát.

16:22 “Nem fog nyomasztani, az értem kifizetett rengeteg pénz…” – Kepa Arrizabalaga, a Chelsea új portása.

16:19 A szakértők szerint már nem biztos, hogy lesz sztárigazolás a korán záruló PL-transzferablak miatt.

16:00 Még két órája maradt a kluboknak igazolni!

15:57 HIVATALOS – Kivételesen nem egy portugál légióst, hanem egy belga válogatott középpályást igazolt le a Wolverhampton: Leander Dendoncker négy szezonra írt alá, 12 millió eurót kapott érte az Anderlecht.

15:31 HIVATALOS – Még csak U21-es válogatott a horvátoknál, de máris lecsapott rá a Leicester: Filip Benkovic-ért 14,5 millió eurót fizetnek a “Rókák” a Dinamo Zagrebnek!

15:17 Mauricio Pochettino most nyilatkozott éppen arról, hogy miért nem igazoltak senki a nyáron a Spurs-nél:

„Nagyon elégedett vagyok a csapattal, jó srácaink vannak. A klub komoly erőfeszítéseket tett Harry Kane megtartásával, aki a szerződéshosszabbítással példát mutatott.”

15:11 A belga válogatottal világbajnoki bronzérmes Leander Dendoncker már orvosi vizsgálaton van a Wolwerhamptonnál. A 23 éves védekező középpályás az Anderlechttől érkezik az újonc “Farkasokhoz”.

14:46 A Daily Mirror szerint mégcsak esélyt sem hagy a ManUtdnek a Spurs. Állítólag a londoniaknak eszük ágában sincs bármelyik riválisukat erősíteni a saját kiválóságaikkal. Pedig a korábbi pletykák szerint Toby Alderweireld beleszagolt volna az Old Trafford aromájába.

14:40 HIVATALOS – A PL-be visszatérő Cardiff egy igazi spanyol csődört igazolt, a korábbi U21-es válogatott középpályás, Víctor Camarasa személyében. (Real Betis, 6 millió euró)

14:10 Közben a hírek szerint a Leeds United is Mo Besic kegyeit keresi, mintegy versengve a ‘Boroval.

14:01 HIVATALOS Mateo Kovacic a Premier League-ben folytatja pályafutását! RÉSZLETEK ITT!

13:58 A londoni Evening Standard lap szerint az Arsenal nagyon komolyan ráúszott Domagoj Vidara, akiért 30 millió fontot is megadnának a Besiktasnak.

13:56 Így fosztják ki a PL-pofozógépei a francia bajnokságot:

13:45 Miután látta ezt a képet, Keylor Navas (chilei, Real Madrid) azonnal diszlájkolta oldalunkat a Facebookon…

13:41 A nagyok eddig csöndben vannak, jobbára a kisebb csapatok újítanak. Kimondottan jónevű játékos ma eddig még nem váltott klubot.

13:37 A Spurs köti az ebet a karóhoz, és a felajánlás ellenére sem érdekli az Aston Villa legnagyobb értéke, Jack Grealish. pedig állítólag a birminghamiek már egy 5 millió fontos ajánlattal megelégedtek volna a korábbi utánpótlás válogatott játékossal kapcsolatban.

12:25 Az uruguayi válogatott védője, Diego Godín elhagyhatja az Atlético Madridot. Állítólag most éppen benne látja a védelem gondjainak megoldását José Mourinho a Manchester Unitednél…

12:01 Muhamed Besic újra kölcsönbe kerülhet a Middlesbrough-hoz! Az Evertonnál továbbra sem tudják, hogy mi legyen a korábbi Fradi középpályás sorsa…

11:44 HIVATALOS Lucas Pérez alig 4,4 millió euróért cserébe igazolt az Arsenalból a West Hambe. A spanyol támadó két éve még 14 millióért igazolt az Emirates-be.


11:34 A Lyon egykori örök tehetsége, Maxime Gonalons elhagyhatja az “Örök Várost”. Az AS Roma a West Hamnek passzolhatja el a francia középpályást. Vételára 10 millió euró lehet.

10:58 Állítólag Willian mégis marad a Chelsea-ben! Biztos ami biztos, a londoniak felköszöntötték a születésnapos brazilt!


10:43 Kevés valóságalapja lehet a pletykának, de Paul Pogba állítólag az FC Barcelonában szeretné kiteljesíteni a pályafutását. A ManUtd 150 millió alatt aligha mond le a világbajnok franciáról.

10:36 HIVATALOS – A Manchester City az ausztrál testvércsapattól igazolt! Az ausztrál-iráni Daniel Arzani Melbourne-ből érkezett, és éppen a vb előtt robbant be a “Socceroos-ba”. A világbajnokságon 60 percet töltött a pályán.

10:30 NAPI SZENZÁCIÓ: Ex-Liverpool csatárt igazolhat a Budapest Honvéd! – 19 gólt lőtt a Premier League-ben!

10:25 Ma még jól lehúzhatják a Watfordot! A “Darazsak” 20 millió eurót készülnek kiadni egy már-már ismeretlen brazilért. Az utánpótlás válogatott Thiago Maia a francia Lille-t cserélheti le az angol klubért. Értékét a transfermarkt.de mindössze 4 millióra becsüli…

10:23 MÁR CSAK 7 ÓRA ÉS 37 PERC VAN HÁTRA A TRANSZFERABLAK ANGLIAI ZÁRÁSÁIG!

10:11 HIVATALOS – André után a másik Ayew-fiú is elhagyta a PL-ből kizúgó Swansea-t: Jordan a szezon teljes egészére kölcsönbe került a Crystal Palace-hoz.

09:37 Az algériai Islam Slimani nem vált be a Leicesternél, szinte biztosan visszatér a portugál bajnokságba. A 30 éves támadó korábban a Sporting alkalmazásában állt.

09:32 Az angol fogadóirodáknál már fogadni sem lehet Yerri Mina liverpooli érkezésére. Szinte biztosra vehető az FC Barcelona kolumbiai védőjének Evertonba igazolása.

09:18 Ousmane Dembelé (FC Barcelona) ma reggeli nyilatkozata: „Igen, itt maradok, és készen állok a Sevilla elleni spanyol szuperkupa meccsre.”.

09:03 Állítólag egy még meg nem nevezett angol klub visszacsábítaná Premier League-be a  a korábbi gólkirályt, Carlos Tévezt. Az argentin veterán korábban a West Hamet, a Manchester Unitedet, majd utóbbi városi riválisát, a Cityt erősítette.

08:47 Danny Drinkwater ma búcsút inthet a Chelsea-nek, majd vissza is térhet szeretett klubjához, a Leicesterhez, amellyel 2016-ban bajnoki címet ünnepelt.

08:41 Több dolog miatt vágytam a Chelsea-be, a megnyert címek, a játékosok, a város és…” Kepa fiú bemutatkozó interjúja a Chelsea-nél.

08:32 Vajon a mai napon a “Special One” beépít még valakit a “buszba”? “Utasjelöltek”: Harry Maguire, Toby Alderweireld, Ante Rebic

08:27 Hoppá-hoppá! Az Arsenal lehet ma a legaktívabb? Állítólag Domagoj Vida (horvát válogatott, Besiktas) lehet a védelem új vezére! Ez a ráncfelvarrás 30 millió euróba fájhat az “Ágyúsoknak”…

08:25 A végéhez közeledik Ousmane Dembelé barcelonai pályafutása. A Mundo Deportivo szerint a francia támadó erre a szezonra Londonba költözik, mégpedig az Arsenal kölcsönjátékosaként!

08:21 José Mourinho még az utolsó pillanatban is a védelmet erősítené. A francia válogatott vb-címéről lemaradó Laywin Kurzawa még ma aláírhat a Manchester Unitedhez!

07:59 Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy immár nem csak a legdrágább kapus is a történelemben, hanem a valaha volt legdrágább spanyol játékos is! Ő nem más, mint Kepa Arrizabalaga, a Chelsea új “Courtois-ja”.

07:44 A Manchester City és az Arsenal korábbi védője, Bacary Sagna az MLS-ben folytatja pályafutását. A Montreal ma éjjel tett bejelentést:

07:38 HIVATALOS – Új sztárkapussal erősített a Real Madrid!Ugye nem maradtál le az elmúlt napok legfontosabb átigazolásáról?

07:37 Tiemoué Bakayoko akár még ma leléphet a Chelsea-től. RÉSZLETEK!

07:26 A londoniak a La Ligából erősítenének. Az utolsó pillanatban mégis igazolhat végre egy új játékost a Tottenham.

07:14 Hamarosan véget érhet Simon Mignolet szenvedése a Liverpool kispadján, Loris Karius és Alisson árnyékában. RÉSZLETEK ITT!

07:10 Ne felejtse senki: ma csak Anglia profi ligáiban zárul az átigazolási idény, szinte az összes fontosabb bajnokság augusztus 31-ig nyitott transzferablakkal várja az igazolásokat.

PL 1

Indulásként mutatjuk a Premier League Top 6 eddigi átigazolásait, avagy a nagyágyúk így futnak neki a tanszferidőszak utolsó angliai napjának. 

Manchester United

Érkezők: Fred (Shaktar Doneck – 52 millió), Diogo Dalot (Porto – 22 millió), Andreas Pereira (Valencia – kölcsönből vissza), Lee Grant (Stoke City – 1,7 millió)
Távozók: Michael Carrick (visszavonult), Sam Johnstone (West Brom – 7,35 millió), Daley Blind (Ajax – 14 millió)

Manchester City

Érkezők: Philippe Sandler (Zwolle – 2,5 millió), Riyad Mahrez (Leicester City – 67,8 millió)
Távozók: Yaya Toure (? – ingyen), Pablo Maffeo (Stuttgart –  9 millió), Angus Gunn (Southampton – 11,3 millió), Olarenwaju Kayode (Shakhtar Donetsk – 3 millió)

Arsenal

Érkezők: Unai Emery (edző – Paris Saint-Germain), Stephan Lichtsteiner (Juventus – ingyen), Bernd Leno(Bayer Leverkusen – 25 millió), Sokratis (Dortmund – 16 millió), Lucas Torreira (Sampdoria – 30 millió), Mattéo Guandouzi (Lorient – 8 millió)
Távozók: Arsene Wenger (edző – ?), Santi Cazorla (Villarreal – ingyen), Per Mertesacker (visszavonult), Jack Wilshere (West Ham United – ingyen), Takuma Asono (Hannover – kölcsönbe), Chuba Akpom (PAOK – 1 millió), Calum Chambers (Fulham – kölcsönbe)

Liverpool

Érkezők: Naby Keita (RB Leipzig –  60 millió), Fabinho (AS Monaco – 50 millió), Xherdan Shaqiri (Stoke City – 13,5 millió), Alisson Becker (AS Roma – 75 millió)
Távozók: Emre Can (Juventus – ingyen), Jon Flanagan (Rangers – ingyen), Bogdán Ádám (Hibernian – kölcsönbe), Danny Ward (Leicester City – 14 millió), Ben Woodburn (Sheffield United – kölcsönbe)

Chelsea

Érkezők: Michy Batshuayi (Borussia Dortmund – kölcsönből vissza), Maurizio Sarri (Napoli – ingyen), Jorginho (Napoli – 57 millió), Robert Green (Huddersfield – ingyen), Kepa Arrizabagala (Athletic Bilbao – 80 millió), Mateo Kovacic (Real Madrid – kölcsönbe)
Távozók: Antonio Conte (edző – ??), Kenedy (Newcastle United – kölcsön), Mario Pasalic (Atalanta – kölcsön), Matt Miazga (Nantes – kölcsön), Thibaut Courtois (Chelsea – 35 millió)

Tottenham

Érkezők: –
Távozók: –