Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real is beszállt a Barca mellé a holland tehetségért folytatott harcba – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona mellett Real Madrid is kiszemelte magának a Ajax és a holland válogatott fiatal tehetségét, Frankie de Jongot. 

Forrás: 90min.com

Elég nagy az érdeklődés az Ajax 21 éves középpályásáért, Frankie de Jongért. A Mundo Deportivo információ szerint most a Real Madrid vetette ki a hálóját a holland csodagyerekre. De Jongot korábban már többször hírbe hozták a Barcelonával, de állítólag a Tottenham is meg akarta szerezni a középpályást, ám ez végül egyiküknek sem jött össze, mert az Ajax mindkét klub ajánlatát visszautasította, és sikerült meggyőzniük a játékost, hogy egy szezonra legalább még maradjon velük.

A Mundo Deportivo szerint azonban de Jong a katalánokat favorizálja, és inkább hozzájuk igazolna, az Ajax viszont el is fogja kérni az árát a Barcelonától.

A fiatal középpályás, akit védőként is be lehet vetni, a holland Willem akadémiáján kezdte meg pályafutását, majd 2015-ben először kölcsönbe, majd néhány hónap múlva végleg az Ajaxhoz került, ahol 2016-ban debütálhatott a felnőtt csapatban.