Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: „Lampard és Gerrard hamarosan bemutatkozik”

A ma reggel megjelenő Mail on Sunday egy meglepően bizalmas interjút készített a Manchester United és az Everton korábbi ikonjával, Wayne Rooney-val, aki manapság Stieber Zoltán csapattársa az MLS-ben érdekelt D.C. Unitedben.

Wayne Rooney idén nyáron némi huzavona után, alig egy szezont követően már második alkalommal hagyta faképnél a képességeinek bőven megfelelő Everton együttesét. A 33 esztendősen pályája csúcsán már jócskán túllévő Rooney manapság tehát Washingtonban játszik (egyébként nem is olyan rosszul, ráadásul azonnal csapatkapitány lett), ám a bit sajtó természetesen nem felejtkezett meg róla.

Mindamellett, hogy beszámolnak egészen jó formájáról (13 MLS meccsen 4 gól, 6 gólpassz a mérlege), gyakran kérik ki a véleményét is az aktuális történésekről. Rooney most éppen korábbi válogatottbeli társairól, Frank Lampardról illetve Steven Gerrardról mondta el a véleményét, akik manapság a Derby County, illetve a Glasgow Rangers csapatait menedzselik a kispadról:

„Steven Gerrard és Frank Lampard edzők lettek, és azt hiszem ez remek számukra: ez most egy megfelelő idő arra, hogy fiatal angol menedzserekként előrelépést tegyenek. Biztos vagyok benne, hogy kér vagy három év múlva a Premier League valamelyik klubját fogják irányítani.”

– dicsérte korábbi riválisait a 119-szeres angol válogatott támadó.