Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo ismét betalált, idegenben nyert a Juve! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójának záró mérkőzésén a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a Moreno Longo vezette Frosinone otthonában lépett pályára… 

A mérkőzés első igazán komoly helyzetére mindössze 8 percet kellett várni, ekkor Mario Mandzukic csúsztatott Cristiano Ronaldo, aki ezt követően kapura lőtt. A portugál világklasszis kísérletébe Sportiello bravúrral belekapott, a lelassult labdát pedig végül Capuano vágta ki a gólvonal elől. A 20. minutumban ismét Cristiano Ronaldo tesztelte le Sportiello képességeit, kettejük “csatáját” ismét a Frosinone portása nyerte. A 31. percben egy szögletet követően Mandzukic fejelt Rugani elé, aki nem tudott élni a gólszerzési lehetőséggel. Az első félidőben végül nem született találat, így a csapatok 0-0-ás állásról várhatták a folytatást…

A fordulást követően gyorsan veszélyeztetett a Juventus, a 47. minutumban Rodrigo Bentancur tett kísérletet a gólszerzésre, lövése azonban elkerülte a Frosinone kapuját. A 63. percben egy kisebb kavarodás után Cristiano Ronaldo sarokkal tette kapura a labdát, a portugál balszerencséjére Sportiello résen volt és hárította próbálkozását. A 70. minutumban Cancelo beadása után Mandzukic kerül ziccerbe, a horvát támadó fejese nem sokkal, de végül a léc fölé szállt. A 81. percben aztán megtört a jég, hiszen a Juventus megszerezte a vezetést, a labda szerencsés került Cristiano Ronaldo elé, aki sokadik helyzetét ezúttal gólra váltotta. A 90+4. minutumban sikerült feltennie az i-re a pontot a torinói alakulatnak, hiszen Bernardeschi kétgólosra növelte csapata előnyét, s ezzel bebiztosította a Juve-sikerét. 

Frosinone – Juventus 0-2 (0-0)
Helyszín:
Stadio Benito Stirpe, Frosinone; Vezette: Piero Giacomelli
Gólszerzők: – ill. Cristiano Ronaldo(81.), Bernardeschi(90+4.)
Sárga lapok:
Perica(29.), Molinaro(62.) ill. Bentancur(28.)
Kiállítva: – ill. –

Frosinone: Sportiello – Zampano, Goldaniga, Salamon, Capuano, Molinaro – Chibsah, Maiello(Crisetig 48.), Hallfredsson(Cassata 85.) – Campbell(Ciano 71.), Perica. Menedzser: Moreno Longo. 

Juventus: Szczesny – Cuadrado(Cancelo 69.), Rugani, Chiellini, Alex Sandro – Can, Pjanic, Bentancur(Bernardeschi 56.) – Dybala, Mandzukic(Matuidi 85.), Cristiano Ronaldo. Menedzser: Massimiliano Allegri. 

https://www.youtube.com/watch?v=BxoH2D09L0E

A forduló további végeredményei:

A bajnokság aktuális állása:
Táblázatok köszönjük az eredmények.com-nak!