Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat januárban a Manchester United védője – sajtóhír

Újabb játékos vágyódik el az Old Traffordról, miután teljesen kegyvesztetté vált José Mourinhónál, s angol lapértesülések szerint hazájában keresne új kihívást az egykori olasz válogatott hátvéd.

A The Sun információi értelmében Matteo Darmian a januári távozás mellett határozta el magát, miután az idei szezonban csupán az évadnyitó, Leicester City elleni mérkőzésen léphetett pályára a “Vörös Ördögök” szerelésében még augusztusban, azóta pedig folyamatosan csak padozik.

A 28 esztendős Milan-nevelésű jobbhátvédet 2015-ben 12.7 millió font font ellenében vásárolták meg a Torinótól, ám amíg az első évében 39, majd 29, tavaly már csak 17 találkozón számítottak rá, az aktuális szezonra pedig teljesen kikerült pikszisből.

Darmian annak idején 4+1 éves szerződést kötött a Manchester Uniteddel, vagyis az évad végén lejáró szerződését további egy évvel megtoldhatnák, de az angol forrás szerint a legvalószínűbbnek a januári elválás tűnik, főleg hogy Olaszországból többek közt az Inter, a Napoli és az AS Roma is szívesen látná a kegyvesztett védőt.