Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valahol Európában: már csak 14 veretlen klub van a kontinensen!

Körülbelül a 2018/19-es szezon kétharmadánál járva, a válogatott szünet ideje alatt van egy lélegzetvételnyi idő, pár szabad karakter, amiben összegezhetjük az eddigi történéseket. A Top5 ligát már megvizsgáltuk, ott hat veretlen klub van, de mi a helyzet a kontinens többi országában, ahol őszi és tavaszi rendszerben zajlanak a küzdelmek? A listához további 8 nyolc klub nevét adtuk hozzá, köztük egy nem csak veretlen, de hibátlan együttesét is. 

Mindenképpen előre kell vennünk Hollandiát, ahol a PSV Eindhoven (12 12 0 0) úgy vezet, hogy még pontot sem vesztett. Szomszédságunkban szintén találni veretlen csapatokat, nem is egyet, avagy Ausztriában a Red Bull Salzburg (14 12 2 0), Szlovákiában a Slovan Bratislava (15 12 3 0), Horvátországban pedig a Dinamo Zagreb (14 11 3 0) sem talált még legyőzőre. A listát úgymond vezeti a Szerb címvédő Crvena Zvezda (16 15 1 0), mely meccsszámban viszi a prímet.

Egyetlen egy ország van, ahol két gárda is veretlen még, avagy Görögországban a MOL Vidi FC által kétszer is legyőzött, és listavezető PAOK (10 9 1 0), valamint a Megyeri Balázst, és Ugrai Rolandot is foglalkoztató meglepetéscsapat, az Atromitosz (10 7 3 0) sem talált még legyőzőre. A listát pedig zárjuk Belgiummal, ahol a Genk az éllovas veretlenül. A többi ligában már mindenki kikapott legalább egyszer.